Dulap Onix cu usi glisante, Onix, stejar sonoma+ alb lucios | Mobila Videnov
Onix

Dulap cu usi glisante , stejar sonoma+ alb lucios

Dulap Onix cu usi glisante 1
Dulap Onix cu usi glisante 2
Dulap Onix cu usi glisante 3
Dulap Onix cu usi glisante 4
Dulap Onix cu usi glisante 5
Dulap Onix cu usi glisante 1_thumb
Dulap Onix cu usi glisante 2_thumb
Dulap Onix cu usi glisante 3_thumb
Dulap Onix cu usi glisante 4_thumb
Dulap Onix cu usi glisante 5_thumb
2665 lei
Reducere: -33%
1776 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Dulapul are inclus sistemul de usi glisante cu inchidere lina.
Dimensiuni:
- L203 B58 H203 cm.
Materiale:
- PAL melaminat,
- spate HDF
Decor:
- stejar sonoma+ alb lucios
Feronerie:
-  sistemul de usi glisante cu inchidere lina
- maner margine: profil aluminiu
- picioruse reglabile
Ziua dvs, va incepe intodeauna cu un zambet si buna dispozitie in timp ce va uitati la frumosul si elegantul dulap Onix. Modelul se ofera cu sistem de usi glisante, permitandu-i sa fie utilizat la fel de confortabil in spatii diferite. Mecanismele cu role asigura o misacare lina si usoara a usilor. Mecanismul de inchidere lina asigura o inchidere usoara a usilor, evitand zgomotele neplacute si garantand in acelasi timp stabilitatea dulapului. Picioarele dulapului permit nivelarea precisa chiar si in cazul podelelor care nu sunt uniforme sau au o inclinare usoara. Compartimentarea interioara a dulapului ofera o mare diversitate in modul de aranjare si depozitare a hainelor. Dulapul este fabricat din PAL melaminat. Suprafetele sunt netede si usor de intretinut cu o rezistenta sporita. Toate materialele folosite sunt certificate conform normelor europene de siguranta.
 
Atentie!
NU se recomanda depozitarea altor corpuri de mobilier deasupra dulapului.
Obligatoriu dulapul trebuie nivelat cu ajutorul picioarelor reglabile. Nivelarea se face la fata locului unde se asambleaza. Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
In pretul setului nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor. Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
 
 
 
Nr. pachete: 10
Pachet 1: 207/63/4,5 cm., greutate 21,5 kg.
Pachet 2: 205/59/4,5 cm., greutate 19,5 kg.
Pachet 3: 207/59/6 cm., greutate 25 kg.
Pachet 4: 105/58/8 cm., greutate 21 kg.
Pachet 5: 80/49/9 cm., greutate 15 kg.
Pachet 6: 80/49/9 cm., greutate 15 kg.
Pachet 7: 201/38/4,5 cm., greutate 12 kg.
Pachet 8: 202/6/6 cm., greutate 3,5 kg.
Pachet 9: 205/51/3 cm., greutate 9,5 kg.
Pachet 10: 39/25/20 cm., greutate 4 kg.

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Onix 452.00 Lei 86.00 Lei 34.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us