Dulap de bucatarie Nadia 133, Nadia 133, stejar sonoma | Mobila Videnov
Nadia 133

Dulap de bucatarie , stejar sonoma

Dulap de bucatarie Nadia 133 1
Dulap de bucatarie Nadia 133 2
Dulap de bucatarie Nadia 133 3
Dulap de bucatarie Nadia 133 1_thumb
Dulap de bucatarie Nadia 133 2_thumb
Dulap de bucatarie Nadia 133 3_thumb
264 lei
146 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Directia de deschidere se stabileste in timpul montajului.

Dimensiuni: 

-  L40/B46.5/H87 cm.

Corp: PAL, Culoare alb perlat

Usi si fronturi: PAL, Culoare: stejar sonoma

Feronerie/mecanism:
• Maner metalic
• Balamale cu inchidere lina

Atentie!
Baltul  nu este inclus in pretul afisiat si se poate achizitiona separat

Va rugam sa verificati dimensiunile aparatului incorporabil cu dimensiunule deschiderii corpului. Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. Dulapurile sunt livrate neasamblate. Pretul indicat nu include blatul de bucatarie, plintele si costurile de transport si montaj. Dulapul este asezat pe podea pe 4 picioare reglabile din PVC – H 10 cm. Bucataria moderna este o combinatie perfecta intre functionalitate si design. Cu ajutorul modulelor puteti folosi in mod optim spatiul de care dispuneti. Pentru a va familiariza cu toate posibilitatile pe care modulele Nadia vi le ofera, va rugam sa va uitati la toate elementele modulare necesare in completarea bucatariei Dumneavoastra: blat, placa spate, plinte, elemente de legatura. Toate placile din PAL melaminat utilizate in confectionarea acestui produs au certificat de calitate de la producator si corespund celor mai inalte norme europene de siguranta si ecologie. Dulapul se livreaza intr-un ambalaj rezistent care ii faciliteaza transportul si include instructiuni usoare de montaj.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Numar pachete: 3

Pachet 1: 83/50/9 cm, greutate 11,6 kg

Pachet 2: 20/16/10 cm, greutate 0,5 kg
Pachet 3: 79/40/1,8 cm, greutate 3,2 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Nadia 133 65.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us