Cuier Vins, Vins, stejar sonoma | Mobila Videnov
Vins

Cuier , stejar sonoma

Cuier Vins 1
Cuier Vins 2
Cuier Vins 3
Cuier Vins 4
Cuier Vins 1_thumb
Cuier Vins 2_thumb
Cuier Vins 3_thumb
Cuier Vins 4_thumb
293 lei
Reducere: -39%
178 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Dimensiuni:
- L60 В31 H194 cm.
Materiale:
- PAL melaminat
- decor: stejar sonoma
Feronerie:
- agatatori -  metalice
Cuierul Vins ofera functionalitatea de baza necesara in hol. Cuierul este confectionat din PAL melaminat cu certificat de calitate care corespund celor mai inalte norme europene de siguranta. Toate elementele de legatura necesare sunt incluse in setul produsului. 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Mobilele noastre sunt proiectate in asa fel incat sa fie montate usor, insa pentru un rezultat perfect va sfatuim sa va bazati pe profesionalismul si experienta echipelor de montaj ale firmei Mobila Vidneov.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 2
Pachet 1: 186/68/4,5 cm., greutate 23 kg.
Pachet 2: 20/15/10 cm., greutate 0,5 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Vins 79.00 Lei 15.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us