Cuier Linea, Linea, stejar evoc + silk | Mobila Videnov
Linea

Cuier , stejar evoc + silk

Cuier Linea 1
Cuier Linea 2
Cuier Linea 1_thumb
Cuier Linea 2_thumb
55 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

 

Este necesara prinderea pe perete!

Dimensiuni :

- L61,5 B7 H21,5 cm

Materiale:

- PAL melaminat

- decor: stejar evoc+ silk

- agatatori: 3 buc.

Cuierul Linea este o propunere universala  si nepretentioasa, potrivit atat pentru casa cat si pentru birou sau casa de vacanta.Modelul este  confectionat din PAL melaminat de inalta calitate

 Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunеа Servicii.

 Numar pachete: 1

Pachet 1: 66/14/8 cm., greutate 2,1 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Linea 39.00 Lei 3.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us