Cuier Erin, Erin, stejar sonoma + wenge | Mobila Videnov
Erin

Cuier , stejar sonoma + wenge

Cuier Erin 1
Cuier Erin 1_thumb
931 lei
Reducere: -41%
541 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Cuier Erin

Dimensiuni:

- L155 В27 H190 cm.

Materiale:

- PAL melaminat

- decor stejar sonoma + wenge

- oglinda

Feronerie:

- manere

- cuiere

Intampinarea si primirea musafirilor este un moment important pentru orice gazda. Pentru o casa ordonata si confortabila va oferim propunerile noastre pentru hol. Cuierul Erin este un mod practic si modern de a transforma holul locuintei Dumnavoastra intr-o incapere practica si functionala. Modelul Erin este confectionat din PAL melaminat cu certificat de calitate de la producator si corespunde celor mai inalte standarde europene de siguranta. Toate elementele de legatura necesare sunt incluse in setul pachetului. In cazul montajului pe cont propriu, va rugam sa respectati instructiunile de montaj incluse in set.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Mobilierul nostru este construit pentru un montaj usor, insa pentru un rezultat final excelent va sfatuim sa aveti incredere in profesionalismul si experienta echipelor de montaj ale firmei Mоbila Videnov. In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Numar Pachete : 4
Pachet 1: 192/34/14 сm, greutate 25 кg
Pachet 2: 106/33/13 сm, greutate 16 кg
Pachet 3: 130/46/80 сm, greutate 20 кg
Pachet 4: 45/16/16 сm, greutate 2 кg
Model Pret pentru montaj
Erin 108.00 Lei

-

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare