Comoda Smart S, Smart S, wenge + stejar sonoma | Mobila Videnov
Smart S

Comoda , wenge + stejar sonoma

Comoda Smart S 1
Comoda Smart S 2
Comoda Smart S 3
Comoda Smart S 4
Comoda Smart S 5
Comoda Smart S 1_thumb
Comoda Smart S 2_thumb
Comoda Smart S 3_thumb
Comoda Smart S 4_thumb
Comoda Smart S 5_thumb
680 lei
Reducere: -38%
418 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Dimensiuni:

- L80 B40 H86 cm.
Materiale :

- PAL melaminat

- manere , picioare PVC, glisiere
Comoda mare si moderna este un element indispensabil din fiecare casa . Dispunerea practica siI utila a sertarelor va va ajuta sa aranjati obiectele personale sis a va ocupati de rutina zilnica de acasa. Aspectul modern si elegant al modelui vor complete designul  interiorului deja existent. Suprafetele sunt netede ceea ce faciliteaza intretinerea usoara a acestora. Toate elementele pentru montaj cat si schita de montaj sunt incluse in pachet.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Mobilierul noastru este construit pentru a se monta usor, insa pentru un rezultat final Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

 Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 3

Pachet 1: 85/50/9 cm., greutate  17,3 kg.

Pachet 2: 87/50/10 cm., greutate  18,5 kg.

Pachet 3: 40/15/15 cm., greutate  1,85 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Smart S 172.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us