Comoda Selika
alb + stejar elegance

Livrare: 15 zile

473 lei

Acest produs nu are posibilitatea de ajustare la cerintele clientului.


Aveti nevoie de ajutor pentru comanda? Sunati la:
0040 31 630 26 26

Dimensiuni:
- L80 B43 H75 cm
Materiale:
- PAL melaminat
Culoare/decor:
- alb mat + stejar elegance
Mecanisme/feronerie
- glisiere pentru sertare
- manere
Petru o locuinta ordonata alegeti o comoda cu mai multe sertare. Acesta este secretul unei locuinte frumos aranjata. Comoda Selika are patru sertare de dimensiuni diferite, potrivite atat pentru obiectele de uz casnic mai mici, cat si pentru cele mari. Comoda este realizata din PAL de inalta calitate, care indeplineste cele mai inalte standarde europene de mediu si siguranta. Decorul frumos din lemn confera estetica marerialelor naturale, oferin o buna dispozitie si confort.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei.  Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.  Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Numar pachete: 2
Pachet 1: 79/42/11 cm., greutate 17,5 kg.
Pachet 2: 86/44/9 cm., greutate 21 kg.
ModelPreturi pentru montaj
Comoda Selika74 lei
473 lei
Comanda
Scrieti-ne