Comoda Ofelia, Ofelia, wenge + rockford deschis | Mobila Videnov
Ofelia

Comoda , wenge + rockford deschis

Comoda Ofelia 1
Comoda Ofelia 1_thumb
575 lei
Reducere: -41%
337 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Comoda Ofelia este potrivita atat pentru spatii mici cat si pentru spatii mari din locuinte, birouri, case de vacanta.
Comoda cu patru sertare.
Dimensiuni: L70 B43 H76 cm.
Realizata din PAL melaminat de cea mai buna calitate.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunеа Servicii.

 
Set: Numar pachete: 3
Pachet 1:  77/49/8 cm, greutate 12,8 kg.
Pachet 2: 77/49/8 cm, greutate 12,5 kg.
Pachet 3:  30/20/10 cm, greutate 2 kg.
Intretinere: Suprafetele se sterg cu o laveta usor umezita. Nu se utilizeaza produse si materiale de curatat ce contin particule abrazive.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Ofelia 111.00 Lei 15.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us