Comoda Eton, Eton, antracit mat + beton + petrol | Mobila Videnov
Eton

Comoda , antracit mat + beton + petrol

Comoda Eton 1
Comoda Eton 2
Comoda Eton 3
Comoda Eton 1_thumb
Comoda Eton 2_thumb
Comoda Eton 3_thumb
450 lei
303 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Dimensiuni:
- L80 B38 H78 cm.
Materiale:
- PAL melaminat
- spate HDF
- decor - antracit mat + beton + petrol
Feronerie
- glisiere pentru sertare
Aspectul practic al mobilierului nu reprezinta singura trasatura de baza a acestuia.. Pe langa functionalitate, designul mobilierului are si un rol estetic in interior, care este decisive pentru aspectul sau.  
Comoda Eton este o propunere moderna si eleganta care se potriveste perfect in orice parte a locuintei. Comoda este fabricata din PAL melaminat. Suprafetele sunt netede si usor de intretinut
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. 
Mobilierul nostru este proiectat in asa fel incat sa fie montat usor, insa pentru un rezultat perfect va sfatuim sa va bazati pe profesionalismul si experienta echipelor de montaj ale firmei Mobila Vidneov.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 4
Pachet 1: 80/43/5 cm., greutate 7,95 kg.
Pachet 2: 79/48/3 cm., greutate 6,35 kg.
Pachet 3: 87/46/5 cm., greutate 16 kg.
Pachet 4: 36/16/13 cm., greutate 0,8 kg.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Eton 65.00 Lei 18.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us