Coltar extensibil Tivoli, Tivoli, galben | Mobila Videnov
Tivoli

Coltar extensibil , galben

Coltar extensibil Tivoli 1
Coltar extensibil Tivoli 2
Coltar extensibil Tivoli 3
Coltar extensibil Tivoli 4
Coltar extensibil Tivoli 5
Coltar extensibil Tivoli 6
Coltar extensibil Tivoli 7
Coltar extensibil Tivoli 1_thumb
Coltar extensibil Tivoli 2_thumb
Coltar extensibil Tivoli 3_thumb
Coltar extensibil Tivoli 4_thumb
Coltar extensibil Tivoli 5_thumb
Coltar extensibil Tivoli 6_thumb
Coltar extensibil Tivoli 7_thumb
3934 lei
Reducere: -37%
2456 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga
galben

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni:- L270 В163 H71-88 сm.

- suprafata de dormit: 150/ 211 /233 cm

Material finisaj:

- textil poliester

Tapiterie/umplutura:

- baza : arcuri zig-zag si chingi

- umplutura – spuma poliuretanica, vata din poliester

Structura:

- lemn masiv; lemn laminat;  PAL, elemente din otel

Avantaje:

* functia pat – mecanism de extindere

*baza extensibila tapitata cu material finisaj si aceeasi elasticitate ca a sezutului

*  lada cu mecanism de ridicare

Linia de contur simpla a acestui coltar evidentiaza formele confortabile si voluminoase ale acestui coltar. Modelul este tapitat cu material textile de inalta calitate avand o densitate excelenta , rezistenta mare la uzura si o suprafata placuta catifelata - moale . Baza este realizata din arcuri de otel care asigura confort maxim si pentru o perioada indelungata. Coltarul Tivoli va ofera deasemeni si  mecanism de extindere precum si o lada incapatoare.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Nr. pachete: 2

Pachet 1: 173/89/76 cm., greutate 60 kg.

Pachet 2: 163/98/76 cm., greutate 59 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Tivoli 72.00 Lei 160.00 Lei 52.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us