Coltar extensibil Relax, Relax, turcoaz + bej deschis | Mobila Videnov
Relax

Coltar extensibil , turcoaz + bej deschis

Coltar extensibil Relax 1
Coltar extensibil Relax 2
Coltar extensibil Relax 3
Coltar extensibil Relax 4
Coltar extensibil Relax 5
Coltar extensibil Relax 6
Coltar extensibil Relax 7
Coltar extensibil Relax 1_thumb
Coltar extensibil Relax 2_thumb
Coltar extensibil Relax 3_thumb
Coltar extensibil Relax 4_thumb
Coltar extensibil Relax 5_thumb
Coltar extensibil Relax 6_thumb
Coltar extensibil Relax 7_thumb
3371 lei
Reducere: -38%
2077 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga

Livrare gratuita: 10 zile

Coltar extensibil cu sezlong Relax
- dimensiuni: L230 B158 H90 сm
* suprafata de dormit: 145/193 сm
- material textil: textil 100% poliester
- tapiteria: spuma Т25, vata poliesterica 100-200 g/ mp
- baza tapiteria:  curele , arcuri
- structura: lemn masiv , pal, lemn stratificat
Avantaje:
Lada– mecanism de ridicare pe arcuri
Perne cu huse detasabile cu fermoar- perne spatar

Atentie!

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor. Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Numar pachete: 2

Pachet 1: 147/90/70 сm, greutate 50.5 кg
Pachet  2: 160/86/70 сm, greutate 49.5 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Relax 39.00 Lei 111.00 Lei 37.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul pentru manipulare este indicat pentru fiecare articol individual. Pretul pentru manipulare se stabileste in baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie acoperite de grupa care presteaza aceste servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru etaj 0, subsol si parter, desi este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de manipulare este mai mica de 100 RON, clientul plateste taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us