Coltar extensibil Neos, Neos, maro | Mobila Videnov
Neos

Coltar extensibil , maro

Coltar extensibil Neos 1
Coltar extensibil Neos 1_thumb
2571 lei
1486 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

maro

Livrare gratuita: 10 zile

Coltar extensibil Neos

Dimensiuni:

- L206 B152 H42/75 cm.

- suprafata de dormit: 127/206 cm.

Material finisaj:

- textil

- culoare: maro

Tapiterie/umplutura:

- baza PAL

- spuma poliuretanica H8 cm., Т25/38; vata 150 gr/ mp., materiale suplimentare de tapiterie

Structura:

- lemn masiv, PAL

Avantaje:

*  universal –  directia se alege la montaj

* se transforma in pat – sezutul se trage si spatarul se rabateaza

* lazi 2 buc.

* perne incluse 3 buc. mari, 2 buc. perne  cotiere (cu huse detasabile/fermoar)

Sa facem din casa un adevarat camin sunt necesare cunostinte, dorinta si putin talent. Cu coltarul Neos veti reusi sa obtineti un camin mobilat frumos si confortabil chiar daca nu aveti cunostinte de specialitate.

Linia sa simpla se incadreaza excelent in stilurile diferite ale interioarelor. Modelul este tapitat cu textile din seria Hande care se disting datorita densitatii foarte bune. Materialul are o foarte buna rezistenta si moliciune catifelata placuta la tingere.

Neos ofera confort impecabil in pozitia de sezut sau in pozitia extensibila, acesta fiind garantat de materialele folosite la fabricarea sa.

Pentru a fi folosit in functia de dormit trageti de sezut si spatarul se va rabata pe spate pana la aliniera cu partea de sezut. Spatele coltarului trebuie sa fie la o distanta minima de 8 cm de perete pentru a se putea extinde.

Coltarul are doua lazi de depozitare la loc usor accesibil si confortabil.

 

Atentie

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului.

Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 2

Pachet 1: 134/81/54 cm., greutate 48 kg.

Pachet 2: 150/66/81 cm., greutate 38 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Neos 72.00 Lei 114.00 Lei 37.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us