Coltar extensibil Monti, Monti, bej inchis | Mobila Videnov
Monti

Coltar extensibil , bej inchis

Coltar extensibil Monti 1
Coltar extensibil Monti 2
Coltar extensibil Monti 3
Coltar extensibil Monti 4
Coltar extensibil Monti 5
Coltar extensibil Monti 6
Coltar extensibil Monti 7
Coltar extensibil Monti 1_thumb
Coltar extensibil Monti 2_thumb
Coltar extensibil Monti 3_thumb
Coltar extensibil Monti 4_thumb
Coltar extensibil Monti 5_thumb
Coltar extensibil Monti 6_thumb
Coltar extensibil Monti 7_thumb
3892 lei
2853 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga
bej inchis

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:

- L242 B168 H41/74 cm.

- suprafata de dormit: 133/206 cm.

Material finisaj:

- textile poliester

Tapiterie/umplutura:

- baza PAL

- umplutura: spuma poliuretanica Т25/38, vata 150 gr./m²

Structura:

- lem masiv, PAL , PFL

Avantaje:

* functia pat – mecanism de extindere

* lada 1 buc.

O terapie de neinlocuit in viata de zi cu zi este confortul si estetica locuintei. Coltarul Monti ofera functionalitate excelenta si stil elegant. Modelul este tapitat cu material de serie de inalta calitate, care completeaza stilul modelului. Materialul are rezistenta ridicata la uzura si este usor de intretinut. Modelul se poate transforma usor si rapid intr-un pat confortabil. Lada mare de depozitare de sub sezlong asigura un loc suplimentar de depozitare a diverselor obiecte sau lenjerie de pat.  Elasticitatea umpluturii din vata si spuma poliuretanica va asigura un confort maxim, care garanteaza revenirea la starea initiala a sezuturilor si pernelor dupa utilizare.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de TAIERE, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 2

Pachet 1: 155/86/74cm., greutate 62,5 kg.

Pachet 2: 170/87/74 cm., greutate 64,5 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Monti 72.00 Lei 169.00 Lei 55.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us