Coltar extensibil Monik, Monik, gri inchis + gri deschis | Mobila Videnov
Monik

Coltar extensibil , gri inchis + gri deschis

Coltar extensibil Monik 1
Coltar extensibil Monik 2
Coltar extensibil Monik 3
Coltar extensibil Monik 4
Coltar extensibil Monik 1_thumb
Coltar extensibil Monik 2_thumb
Coltar extensibil Monik 3_thumb
Coltar extensibil Monik 4_thumb
5244 lei
3167 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Seria exclusivista de coltare cu design german si calitate excelenta realizata pentru Mobila Videnov
Dimensiuni:
- L284 B190 H85cm.
- suprafata de dormit: 148/225cm.
Materiale finisaj:
-  textil poliester
Tapiterie/umplutura:
- baza tapiterie: arcuri zig-zag
- spuma poliuretanica T25/38
Structura:      
- lemn masiv, PAL
Avantaje:
- functia pat – mecanism extensibil
Bucurati-va de confort adevarat si calitate cu coltarul modern si elegant Monik.
Formele frumos rotunjite si materialul placut la atingere sunt la baza caracterului sau confortabil. Coltarul este tapitat cu material textil de inalta calitate– material cu rezistenta ridicata, placut la atingere si cu o suprafata usor de intretinut. Baza sezutului este realizata din arcuri zig- zag care asigura confort si nu permite lasarea sau deformarea sezutului. Mecanismul incorporat completeaza suprafata sezutului pana la dimensiunea unui pat mare si confortabil
Atentie!
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.
Deteriorari cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie.
ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a materialului textil, utilizati o laveta din microfibra umezita cu solutie de apa rece si sapun neutru.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Monik 72.00 Lei 169.00 Lei 58.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us