Coltar extensibil Modus, Modus, maro + bej + piele maro | Mobila Videnov
Modus

Coltar extensibil , maro + bej + piele maro

Coltar extensibil Modus 1
Coltar extensibil Modus 1_thumb
2508 lei
1687 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni:

- L233 В154 H80 cm.

- suprafata de dormit 140/192 cm.

Materiale finisaj:

- textil poliester

- piele ecologica

 

Tapiterie/umplutura:

- burete cu inaltimea 10 cm. N 3033; vata poliesterica 120gr./m patrat.

Avantaje:

* universal- direcția se alege la montaj la fata locului

* functie de dormit- se trage baza iar spatarul se rabateaza

* lada depozitare: 2 buc.

 

Modus ofera o senzatie de confort excelent, armonie si stil. Coltarul extensibil  este un model original ce ofera functionalitate moderna si facilitati foarte bune. Are doua lazi de depozitare separate si o suprafata mare de dormit. Transformarea sa in pat se face rapid si cu usurinta. Dupa tragerea inainte a partii extensibile spatarul se rabateaza pe spate obtinand o suprafata comuna perfect plana. Coltarul este tapitat cu materiale de inalta calitate – piele ecologica si textil. Materialele de calitate superioara au o textura placuta la atingere si o rezistenta excelenta la uzura. Nu se strang si nu se lasa. Textilele sunt cu o suprafata neteda si catifelata ce ofera o senzatie de lux si confort desavarsit. Umplutura este din spuma poliuretanica densa cu elasticitate crescuta N3033 si vata formand o baza flexibila potrivita pentru un confort zilnic si o senzatie de moale.

 

Atentie!

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Nr. pachete: 3

Pachet 1: 121/81/55 cm., greutate 48 kg.

Pachet 2: 155/75/56 cm., greutate 43 kg.

Pachet 3: 86/56/40 cm., greutate 21 Kg.

Model Pret pentru montaj
Modus 39.00 Lei

-

Ultima vizualizare