Coltar extensibil Leon, Leon, gri | Mobila Videnov
Leon

Coltar extensibil , gri

Coltar extensibil Leon 1
Coltar extensibil Leon 2
Coltar extensibil Leon 3
Coltar extensibil Leon 1_thumb
Coltar extensibil Leon 2_thumb
Coltar extensibil Leon 3_thumb
5733 lei
3188 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga
gri

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:

- L269 B210 H69 cm.

- suprafata de dormit: 137/220 cm.

Material finsaj:

- poliester, seria PERU

Tapiterie/umplutura:

- baza PAL

- umplutura: spuma poliuretanica Т30/33, 14 cm.; vata 150gr./m²

Structura:

- lemn, PAL,PAL melaminat; PFL

Avantaje;

* functia pat – sezut extensibil, spatar rabatabil

* lada

* huse detasabile la perne

* spate tapitat

Magia locuintei este in armonie cu culorile, senzatia de confort precum si detaliile mici care ofera personalitate si stil. Coltarele au o importanta deosebita pentru realizarea atmosferei in interior, atat pentru o buna dispozitie cat si pentru o odihna de calitate.  Coltarul elegant si super confortabi Leon, din colectia noastra  este cu siguranta alegerea potrivita care aduce un plus de confort in viata cotidiana . Coltarul este tapitat cu textil de inalta calitate, cu rezisteta ridicata si suprafata tangibila. Materialul are  densitate ridicata si rezistenta la uzura.

Elasticitatea ridicata a umpluturii din spuma poliuretanica si vata asigura un confort maxim atat in timpul sederii cat si in pozitie extensibila. Aceasta functie usureaza transformarea coltarului intr-un pat mare si confortabil. Lada  aflata sub sezut, practica si usor accesibila ofera spatiu suplimentar de depozitare.

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Numar pachete: 4

Pachet 1: 140/85/57 cm, greutate 54,5 kg

Pachet 2: 146/85/70 cm, greutate 49,2 kg

Pachet 3: 105/60/35 cm, greutate 14 kg

Pachet 4: 97/66/38 cm, greutate 15,7 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Leon 72.00 Lei 178.00 Lei 58.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us