Coltar extensibil Lazur, Lazur, portocaliu inchis | Mobila Videnov
Lazur

Coltar extensibil , portocaliu inchis

Coltar extensibil Lazur 1
Coltar extensibil Lazur 2
Coltar extensibil Lazur 3
Coltar extensibil Lazur 4
Coltar extensibil Lazur 5
Coltar extensibil Lazur 6
Coltar extensibil Lazur 1_thumb
Coltar extensibil Lazur 2_thumb
Coltar extensibil Lazur 3_thumb
Coltar extensibil Lazur 4_thumb
Coltar extensibil Lazur 5_thumb
Coltar extensibil Lazur 6_thumb
3113 lei
Reducere: -33%
2074 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Coltar extensibil Lazur

Dimensiuni:

- L262 B157 H83 сm

- suprafata de dormit: 122/214 сm

Materiale finisaj:

- textil poliester

Tapiterie/ umplutura:

- baza: zig-zag arcuri

- umplutura- penopoliuretan N2730, vata poliesterica, materiale suplimentare de tapiterie

Structura:

- lemn masiv, PAL

Avantaje:

* functia pat -  mecanism de extindere

* lada – mecanism de ridicare cu arcuri
Coltarul Lazur are un aspect simplu si elegant, potrivit pentru oricecasa moderna si eleganta. Modelul este cu o functionalitate excelenta , care va facilita viata de zi cu zi a fiecarei gospodarie. Se transforma intr-un pat mare si confortabil, cu mecanismul de extindere incorporat. lada va ofera un spatu suplimentar de depozitare intr-un loc accesibil. Materialelel folosite au o suprafata placuta la atingere si usor de intretinut. Umplutura este confectionata din materiale cu elastitate crescuta si potrivita pentru densitata confortului. Baza arcurilor zig zag creeaza o elasticitate suplimentara la sezut si o senzatie de confort incomparabil.

 

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilele la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 2

Pachet 1: 160/91/78 сm, greutate 54 кg
Pachet 2: 175/91/78 сm, greutate 60 кg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Lazur 39.00 Lei 120.00 Lei 40.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul pentru manipulare este indicat pentru fiecare articol individual. Pretul pentru manipulare se stabileste in baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie acoperite de grupa care presteaza aceste servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru etaj 0, subsol si parter, desi este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de manipulare este mai mica de 100 RON, clientul plateste taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us