Coltar extensibil Holiday, Holiday, bej deschis + piele gri | Mobila Videnov
Holiday

Coltar extensibil , bej deschis + piele gri

Coltar extensibil Holiday 1
Coltar extensibil Holiday 2
Coltar extensibil Holiday 3
Coltar extensibil Holiday 4
Coltar extensibil Holiday 5
Coltar extensibil Holiday 6
Coltar extensibil Holiday 7
Coltar extensibil Holiday 8
Coltar extensibil Holiday 1_thumb
Coltar extensibil Holiday 2_thumb
Coltar extensibil Holiday 3_thumb
Coltar extensibil Holiday 4_thumb
Coltar extensibil Holiday 5_thumb
Coltar extensibil Holiday 6_thumb
Coltar extensibil Holiday 7_thumb
Coltar extensibil Holiday 8_thumb
4859 lei
3599 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:

- L242 B184 H77 cm.

- suprafata de dormit: 137/208 cm.

Material finisaj:

- textil poliester

Tapiterie/umplutura:

- baza PAL

- umplutura: spuma poliuretanica N30/33; T25/38, vata 150 gr./m²

Structura:

- lemn masiv, PAL, PFL

Avantaje:

* model universal - directia se stabileste la montaj.

* functia pat – sezut extensibil spatar rabatabil

* lada 1 buc.

Caracterul interiorului este personalitatea, stilul si estetica care sunt unice pentru fiecare locuinta. Mobilierul modern ofera mult mai multe oportunitati, care ofera locuintei eleganta, stil si functionalitate. In acest sens, coltarul Holiday asigura confort si practicabilitate maxima de care fiecare gospodarie are nevoie. Acesta este tapitat cu material textile si piele – material cu rezistenta ridicata la uzura, suprafata neteda, placuta la atingere si intretinere usoara. Elasticitatea sporita a umpluturii din poliuretan asigura un confort maxin in fiecare zona, si garanteaza revenirea la starea initiala a sezuturilor si pernelor dupa utilizare. Coltarul are lad – loc suplimentar de depozitare a obiectelor de uz casnic.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 3

Pachet 1: 136/88/56 cm., greutate 58 kg.

Pachet 2: 150/85/77 cm., greutate 43 kg.

Pachet 3: 85/75/55 cm., greutate 34 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Holiday 72.00 Lei 182.00 Lei 58.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us