Coltar extensibil Germany, Germany, gri inchis + rezeda deschis | Mobila Videnov
Germany

Coltar extensibil , gri inchis + rezeda deschis

Coltar extensibil Germany 1
Coltar extensibil Germany 2
Coltar extensibil Germany 3
Coltar extensibil Germany 1_thumb
Coltar extensibil Germany 2_thumb
Coltar extensibil Germany 3_thumb
5783 lei
Reducere: -37%
3594 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Stanga

Livrare gratuita: 15 zile

Dimensiuni:
L280 B205 H102 cm

Material corp:
-PAL
-PAL melaminat
-MDF
- lemn masiv
-Placaj
Material finisaj:
-Textil
Mecanism:
Mecanism de extindere
Baza sezutului:
-Arcuri zig zag
Umplutura:
- penopoliuretan
- vata siliconica

- Suprafata de dormit 206/144 cm

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. La DESPACHETAREA mobilei tapitate nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului sau a tapiteriei .Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 2

Pachet  1: 138/100/102 cm., greutate 82 kg

Pachet 2: 205/170/102 cm., greutate 73 kg

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Germany 72.00 Lei 185.00 Lei 43.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us