Coltar extensibil Dalia, Dalia, cenusa de trandafiri | Mobila Videnov
Dalia

Coltar extensibil , cenusa de trandafiri

Coltar extensibil Dalia 1
Coltar extensibil Dalia 2
Coltar extensibil Dalia 1_thumb
Coltar extensibil Dalia 2_thumb
3946 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Seria exclusivista de coltare cu design german si calitate excelenta realizata pentru Mobila Videnov

Dimensiuni:

- L 220 B152 H95cm

- suprafata de dormit: 131/187 cm.

Material finisaj:

- textil poliester

Tapiterie/umplutura:

- baza tapiterie: arcuri zig - zag

- spuma poliuretanica T25/38

Structura:

- lemn masiv, PAL

Avantaje:

- functia de dormit – mechanism de extindere

Coltarul Dalia ofera rafinament si eleganta, avantaje care vor transforma livingul Dvs. in cel mai placut loc din casa. Formele coltarului sunt moi si placute, ceea ce il fac si mai confortabil. Modelul ofera fuctionalitate, adaptata la nevoile locuintei contemporane. Este tapitat cu textil de inalta calitate, cu rezistenta ridicata, suprafata moale, placuta la atingere si o intretinere usoara. Baza din arcur de otel  zig-zag ofera un echilibru excelent zonei de sezut si impiedica deformarea acesteia in timp. Mecanismul incorporat completeaza suprafata sezutului pana la dimensiunea unui pat confortabil.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 2

Pachet 1: 128/91/63 cmgreutate 60 kg.

Pachet 2: 87/156/92 cmgreutate 51 kg.

Model Pret pentru montaj
Dalia 40.00 Lei

-

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare