Coltar extensibil Boni, Boni, gri | Mobila Videnov
Boni

Coltar extensibil , gri

Coltar extensibil Boni 1
Coltar extensibil Boni 1_thumb
2712 lei
1964 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

gri

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:
- coltar: L190 B136 H47/87 cm.
- canapea: L240 B88 H87 cm.
- suprafata de dormit: 140/198 cm.
Material finisaj:
- poliester
Tapiterie/umplutura:
- baza PAL
- umplutura: spuma poliuretanica Т25/38; vata 150 gr/m2
Structura:
- lemn, PAL, PAL melaminat; PFL
Avantaje:
* mod canapea, sezlong, coltar, pat de o persoana/pat dublu
* lazi 2 buc.
* huse detasabile la perne
* spate tapitat
Designul coltarului Boni impresioneaza cu functionalitatea moderna si confortul impecabil.  Practicitatea remarcabila a modelului iese in evidenta prin varietatea de configuratii care apar atunci cand piesele sunt deplasate/mutate.
 Modelul se transforma cu usurinta intr-o canapea lunga, coltar, sezlong lat, pat de o persoana sau pat dublu. Lazile aflate sub cele doua sezuturi ofera spatiu suplimentar de depozitare intr-un loc convenabil si accesibil.
Coltarul Boni este tapitat cu material de inalta calitate, cu o suprafata moale placuta la atingere si usor de intretinut.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei. NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
 Numar pachete: 3
Pachet 1: 140/88/50 cm., greutate 34 kg.
Pachet 2: 120/70/50 cm., greutate 16 kg.
Pachet 3: 120/70/50 cm., greutate 16 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Boni 72.00 Lei 95.00 Lei 40.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us