Coltar extensibil Apolo, Apolo, galben | Mobila Videnov
Apolo

Coltar extensibil , galben

Coltar extensibil Apolo 1
Coltar extensibil Apolo 2
Coltar extensibil Apolo 3
Coltar extensibil Apolo 4
Coltar extensibil Apolo 5
Coltar extensibil Apolo 6
Coltar extensibil Apolo 7
Coltar extensibil Apolo 1_thumb
Coltar extensibil Apolo 2_thumb
Coltar extensibil Apolo 3_thumb
Coltar extensibil Apolo 4_thumb
Coltar extensibil Apolo 5_thumb
Coltar extensibil Apolo 6_thumb
Coltar extensibil Apolo 7_thumb
4357 lei
3118 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

galben

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:

- L263 B203 H88 сm

- suprafata de dormit: 116/197 сm

Materiale finisaj:

- poliester , gama Sahara

Tapiterie/ umplutura:

- baza pal

- umplutura: penopoliuretan Т30/33, 12 сm.; vata 200 g/mp

Structura:

- lemn masiv, pal

Avantaj:

* functia pat - mecanism de extindere

* lada

Magia casei consta in armonia culorilor, senzatia de confort , precum si in micile detalii care confera individualitate si stil. Mobilierul tapitat din camera de zi are un rol impotrant in realizarea unei atmosfere atat pentru relaxare, cat si pentru divertisment. Coltarul elegant si super confortabil Apollo din colectia noastra de coltare este cu siguranta alegerea potrivita, ceea ce va va face viata de zi cu zi si mai confortabila. Elasticitatea ridicata a spumei poliuretanice si a umpluturii de vata ofera un confort maxim atat in ​​pozitie sezut, cat si in pozitie pat. Aceasta caracteristica a modelului va permite sa transformati cu usurinta coltarul intr-un pat mare si confortabil. Lada de sub sezutul canapelei este un mod practic de depozitare a plapumelor si a obiectelor de uz casnic.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de TAIERE, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 2

Pachet 1: 174/87/90 сm, greutate 67 кg

Pachet 2: 201/90/90 сm, greutate 63 кg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Apolo 72.00 Lei 172.00 Lei 58.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us