In ciuda volumului mare de comenzi plasate prin intermediul magazinului nostru online pentru Romania, va informam ca toate comenzile sunt onorate.

Coltar extensibil Alba
Maro

Livrare gratuita: 10 zile

Add to favorites

1345 lei

Cu card
Videnov*

1748 lei

Acest produs nu are posibilitatea de ajustare la cerintele clientului.


Aveti nevoie de ajutor pentru comanda? Sunati la:
0040 31 630 26 26

Comanda rapida

Avem acest produs in urmatorele culori
Coltarul Alba  este din colectia „Europa“ special fabricata pentru Mobila Videnov.
Dimensiuni:
- L220 B155 H70-81 сm.
* suprafata de dormit 135/190 сm.
Material finisaj:
- textil polyester - maro
Tapiterie - baza/umplutura:
- baza: curele de tapiterie
- - sezut: 8 сm. Spuma poliuretanica Т25
Structura:
- lemn masiv ,Pal, lemn laminat
Avantaje:
-Model universal, directia stanga-dreapta se stabileste la montaj
-Mecanism de extindere  - se trage baza din curele de tapiterie. Salteaua e tapitata in material diferit fata de cel al coltarului.
-Lada – mecanism cu arcuri
-Huse detasabile la perne spatar
Coltarul Alba este un model practic care va va oferi confort impecabil si functionalitate. Modelul este tapitat cu material textil de inalta calitate avand o densitate excelenta , rezistenta mare la uzura si o suprafata placuta catifelata. Materialul se curata si intretine usor.
 Modelul Alba are un mecanism de extindere incorporate cu ajutorul caruia zona de dormit devine cu dimensiunea unui pat mediu.  Baza din curele precum si umplutura creaza un loc confortabil pentru sezut si dormit.Lada de depozitare are mecanism de ridicare cu arc care faciliteaza utilizarea spatiului de sub sezut pentru a depozita obiecte de uz casnic.
Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Nr. pachete: 2

Pachet 1: 127/84/70сm., greutate 54kg.
Pachet 2: 150/67/70 сm., greutate 43 kg.

 

 
ModelPreturi pentru montaj
Coltar extensibil Alba39 lei

1345 lei

Cu card
Client loial*

1748 lei
Comanda
Scrieti-ne