Canapea Tobio, Tobio, roz inchis | Mobila Videnov
Tobio

Canapea , roz inchis

Canapea Tobio 1
Canapea Tobio 2
Canapea Tobio 3
Canapea Tobio 4
Canapea Tobio 5
Canapea Tobio 6
Canapea Tobio 7
Canapea Tobio 1_thumb
Canapea Tobio 2_thumb
Canapea Tobio 3_thumb
Canapea Tobio 4_thumb
Canapea Tobio 5_thumb
Canapea Tobio 6_thumb
Canapea Tobio 7_thumb
3905 lei
2254 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

roz inchis

Livrare gratuita: 10 zile

Canape Tobio:
Dimensiuni
- L220 B96 H77 cm.
Material finisaj:
- textil 100% poliester
Umplutura:
- burete N30/30
Baza sezut:
- arcuri
Constructie
- PAL, lemn masiv, placaj, arcuri
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilierului tapitat nu recomandam utilizarea unor obiecte ASCUTITE si DE TAIAT din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. In pretul produselor nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa
puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.         
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Numar de pachete: 1
Pachet 1: 221/96/72 cm., greutate - 72 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Tobio 72.00 Lei 102.00 Lei 34.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us