Canapea extensibila Lozana, Lozana, bej inchis melange | Mobila Videnov
Lozana

Canapea extensibila , bej inchis melange

Canapea extensibila Lozana 1
Canapea extensibila Lozana 2
Canapea extensibila Lozana 3
Canapea extensibila Lozana 4
Canapea extensibila Lozana 5
Canapea extensibila Lozana 6
Canapea extensibila Lozana 1_thumb
Canapea extensibila Lozana 2_thumb
Canapea extensibila Lozana 3_thumb
Canapea extensibila Lozana 4_thumb
Canapea extensibila Lozana 5_thumb
Canapea extensibila Lozana 6_thumb
3460 lei
Reducere: -38%
2134 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Canapeaua Lozana este din colectia „Europa“ special fabricata pentru Mobila Videnov.
Dimensiuni:
- L217 B83 H67 cm.
- suprafata de dormit: 140/186 cm.
Material finisaj:
- textil polyester
Tesatura are un strat de acoperire pe bază de nanoparticule, care blocheaza efectiv penetrarea murdariei. Acest lucru va permite sa eliminati chiar si petele dificile fara a fi nevoie de detergenti. Tehnologia EASY CLEAN ajuta la curatarea  petelor doar cu apa sau apa cu sapun, datorita carora puteti elimina cu usurinta petele de ketchup, cafea sau pix.
Tapiterie - baza/umplutura:
- baza: arcuri zig zag si curele de tapiterie
- sezut/spatar: 14 сm. Spuma poliuretanica HR35-foarte elastic,  textil Arte 09B
- textil utilizat la pernele mici Arte 09A
Structura:
- lemn masiv
- lemn masiv de fag
-  PAL, PFL
Avantaje:
* functia pat
Sentimentul de acasa este o calitate specifica care este determinata de experienta , mediul si individualitatea noastra. Pe de alta parte casa este mediul pe care il construim in mod constant prin completarea si dezvoltarea sentimentului nostru pentru estetica. Canapea Lozana este un produs de inalta calitate realizat cu mare atentie la confort si detalii care creaza un sentiment de clasa si stil. Cadrul masiv din lemn de fag evidentiaza piesele tapitate si ofera modelului un stil distinctive. Modelul este tapitat cu material textile de inalta calitate avand o densitate excelenta , rezistenta mare la uzura si o suprafata placuta catifelata. Prelucrarea suplientara a materialului faciliteaza intretinerea si curatarea suprafetelor. Mecanismul de extindere , baza din arcuri zig-zag sis puma poliuretanica ofera o senzatie de confort si functionalitate fara egal.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Nr. pachete: 1
Pachet 1: 218/86/56сm., greutate 65 kg.

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Lozana 39.00 Lei 71.00 Lei 25.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul pentru manipulare este indicat pentru fiecare articol individual. Pretul pentru manipulare se stabileste in baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie acoperite de grupa care presteaza aceste servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru etaj 0, subsol si parter, desi este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de manipulare este mai mica de 100 RON, clientul plateste taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us