Canapea extensibila Geneva, Geneva, maroniu - gri | Mobila Videnov
Geneva

Canapea extensibila , maroniu - gri

Canapea extensibila Geneva 1
Canapea extensibila Geneva 2
Canapea extensibila Geneva 3
Canapea extensibila Geneva 4
Canapea extensibila Geneva 5
Canapea extensibila Geneva 1_thumb
Canapea extensibila Geneva 2_thumb
Canapea extensibila Geneva 3_thumb
Canapea extensibila Geneva 4_thumb
Canapea extensibila Geneva 5_thumb
3944 lei
Reducere: -35%
2553 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Canapeaua Geneva este din colectia „Europa“ special fabricata pentru Mobila Videnov.

Dimensiuni:

- L207 B90 H69 cm.

- suprafata de dormit: 140/188 cm.

Material finisaj:

- textil polyester

Tapiterie - baza/umplutura:

- baza: arcuri zig zag

- sezut/spatar: 11 сm Spuma poliuretanica HR35- foarte elastic

 

Structura:

- lemn masiv

- lemn masiv de fag

-  PAL, PFL

Avantaje:

* functia pat

Simtiti confortul si calitatea acasa cu eleganta si moderna canapea Geneva. Modelul este tapitat cu material textile de inalta calitate avand o densitate excelenta , rezistenta mare la uzura si o suprafata placuta catifelata. Prelucrarea suplientara a materialului faciliteaza intretinerea si curatarea suprafetelor. Cadrul masiv din lemn de fag evidentiaza piesele tapitate si ofera modelului un stil distinctiv. Mecanismul de extindere , baza din arcuri zig-zag sis puma poliuretanica ofera o senzatie de confort si functionalitate fara egal.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor.

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1

Pachet 1: 214/90/58 сm., greutate 63 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Geneva 72.00 Lei 111.00 Lei 40.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us