Canapea extensibila Askon, Askon, gri | Mobila Videnov
Askon

Canapea extensibila , gri

Canapea extensibila Askon 1
Canapea extensibila Askon 1_thumb
1446 lei
997 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Canapea Askon

 

Dimensiuni:

- L192 B83 H41/77 cm.

- suprafat de dormit: 140/192 cm.

Material finisaj:

- textil poliester, seria hande

- textil poliester, seria Azalia

Tapiterie/umplutura:

- sezut/spatar: spuma poliuretanica Т25 38

Structura:

- lemn de conifere, PAL, PFL

Avantaje:

* functia de dormit

* lada de depozitare

Canapeaua Askon confera un nou sens termenului de confort acasa. Modelul are o individualitate stilata si o alcatuire confortabil - practica. Canapeaua este tapitata cu textil de inalta calitate din seria Hande si Azalia.

Materialul are o elasticitate excelenta, este foarte rezistent la uzura si usor de intretinut. Textilele Hande  se deosebesc prin suprafata lor neteda, fina, catifelata si placuta la atingere.

Elasticitatea umpluturii asigura un confort deosebit in fiecare zona a sederii, garantand revenirea sezutului la pozitia initiala chiar dupa o utilizare de durata. Modelul Askon se transforma intr-un pat mare si confortabil, potrivit pentru utilizarea zilnica.

Atentie

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. 

Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Nr. pachete: 1

Pachet 1: 200/90/60 cm., greutate 72 kg

Model Pret pentru montaj
Askon 39.00 Lei

-

Ultima vizualizare