Canapea cu trei locuri Arturo II, Arturo II, piele maro | Mobila Videnov
Arturo II

Canapea cu trei locuri , piele maro

Canapea cu trei locuri Arturo II 1
Canapea cu trei locuri Arturo II 1_thumb
1323 lei
Reducere: -37%
824 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

piele maro
Selectati

Livrare gratuita: 10 zile

Canapea cu trei locuri Arturo II
 
- dimensiuni: L155 B71 H82cm
- tapiterie: piele ecologica, burete 8 cm., materiale suplimentare de tapiterie
- structura: PAL, lemn masiv
 
Un mediu sofisticat si stilat creaza o atmosfera confortabila si placuta in orice birou sau local public. Cu un design exclusivist si cu o personalitate fermecatoare, canapeaua Arturo transforma orice loc intr-unul special si rafinat. Seria de canapele Arturo a fost creata pentru spatiile de birouri si pentru localurile cu cerinte mari in ceea ce priveste confortul si calitatea. Modelul poate fi combinat cu celelalte module din aceasta gama, ceea ce permite alcatuirea unor formatiuni diferite. Tapiteria este realizata din materiale robuste si rezistente.
Pielea ecologica are calitati speciale ce permit o intretinere usoara, iar umplutura elastica este din poliuretan si vata cu o densitate si moliciune excelente.
 
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Deteriorarile de acest fel nu vor fi acceptate ca reclamatie.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
 
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
 
Numar pachete: 1
Pachet1: 165/82/72 cm., greutate 31 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Arturo II 72.00 Lei 40.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us