Canapea cu doua locuri Arturo II, Arturo II, piele galbena | Mobila Videnov
Arturo II

Canapea cu doua locuri Arturo II

Canapea cu doua locuri Arturo II 1
Canapea cu doua locuri Arturo II 1_thumb
1138 lei
806 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 10 zile

- dimensiuni: L105 B71 H82 cm
- tapiterie: piele ecologica, burete 8 cm, materiale suplimentare de tapiterie
- structura: PAL, lemn masiv
Fermecati-va partenerii de afaceri si clientii prin stilul si confortul superior al seriei de canapele Arturo. Canapeaua de doua locuri Arturo ofera un sarm aparte si un design elegant caracteristic marcii Videnov. Gama de canapele Arturo este special creata pentru spatii de birouri si localuri cu cerinte mari in ceea ce priveste confortul si luxul. Canapeaua de doua locuri se combina cu celelalte module ale gamei, ceea ce permite alcatuirea unor formatiuni diferite. Arturo este tapitata cu piele ecologica elastica a carei rezistenta ridicata garanteaza mentinerea unui aspect exterior excelent, precum si o intretinere usoara.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.
Deteriorarile de acest fel nu vor fi acceptate ca reclamatie.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta de microfibra inmuiata intr-o solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
 
 Nr. pachete: 1
Pachet 1: 115/82/72 cm., greutate 23 Kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Arturo II 72.00 Lei 31.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us