Canapea Arton, Arton, gri + piele neagra | Mobila Videnov
Arton

Canapea , gri + piele neagra

Canapea Arton 1
Canapea Arton 2
Canapea Arton 3
Canapea Arton 4
Canapea Arton 5
Canapea Arton 6
Canapea Arton 7
Canapea Arton 1_thumb
Canapea Arton 2_thumb
Canapea Arton 3_thumb
Canapea Arton 4_thumb
Canapea Arton 5_thumb
Canapea Arton 6_thumb
Canapea Arton 7_thumb
1313 lei
955 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:
-L180 B71 H78 сm
- suprafata de dormit: 90/180 сm
Material finisaj:
- textil poliester , piele ecologica
Tapiteria/ uplitura:
- penopoliuretan  9сm
- baza: curele de tapiterie
Mecanism pentru pat:
- click-clack

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilierului tapitat nu recomandam utilizarea unor obiecte ASCUTITE si DE TAIAT din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. In pretul produselor nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu. 

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.           

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Numar pachete: 1
Pachet 1: 180/92/22 сm, greutate - 31 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Arton 25.00 Lei 34.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul pentru manipulare este indicat pentru fiecare articol individual. Pretul pentru manipulare se stabileste in baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie acoperite de grupa care presteaza aceste servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru etaj 0, subsol si parter, desi este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de manipulare este mai mica de 100 RON, clientul plateste taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us