TENDINTE IN SERVICIUL ALIMENTAR | Vellea Home

 2023-01-24

TENDINTE IN SERVICIUL ALIMENTAR

„Aprindeti lumanari parfumate, beti vin in pahare de cristal, mancati din vase frumoase si nu asteptati niciodata o ocazie speciala!” este o urare binecunoscuta care ne incurajeaza sa ne bucuram de tot ceea ce ne ofera viata.

Asezarea mesei si servirea mancarii pe  servicii selectate cu atentie si cu gust,cu ustensile elegante, va crea o atmosfera incredibil de estetica si placuta pentru fiecare dintre mesele Dvs. Transformati un pranz sau o cina obisnuita intr-o mica sarbatoare! Nu treceti cu vederea aceasta oportunitate. Si pentru a va fi mai usor sa alegeti, v-am pregatit cele mai actuale tendinte la serviciile de masa pentru anul care vine.

Obtineti perfectiunea si completitudinea optand pentru servicii in alb.

Farfuriile albe ca zapada, bolurile de salata si cestile fara cel mai mic accent de culoare sunt o descoperire interesanta pentru sezonul viitor. Sa nu credeti ca o astfel de solutie va parea plictisitoare sau chiar birocratica, ca intr-o cafenea sau o cantina. Neutralitatea albului va permite sa va concentrati in intregime pe aspectul si prezentarea serviciului ales. Va asigura servirea armonioasa, indiferent cu ce accesorii veti completa masa.

Un alt avantaj al ceramicii albe si al portelanului este combinabilitatea lor. Puteti aranja in siguranta serviciile de masa atat pe o fata de masa discreta sau intunecata, cat si pe o fata de masa luminoasa si sa completati servirea cu servetele simple contrastante si buchete de flori in  vaze  albe. Daca farfuriile si cestile netede vi se par totusi prea simple, atunci puteti alege serviciu alb  cu elemente gravate sau in relief.

Serviciile colorate ca tendinta globala

Designerii si proprietarii de case deopotriva ar trebui sa se pregateasca sa imbratiseze cele mai indraznete culori pentru noul sezon. Creatorii cheie ai culorilor si-au dezvaluit deja prognoza, iar colectiile lor frumoase sunt in mare parte imbogatite cu nuante luminoase si suculente pe care nu ar trebui sa ne fie frica sa le folosim in anul care vine. Institutul de culoare Pantone a stabilit deja directia pentru solutii indraznete de culoare cu alegerea culorii anului 2023 - Viva Magenta.

Asadar, daca sunteti curiosi despre combinatiile de culori pe care sa pariati, aruncati o privire mai atenta la urmatoarele sugestii:

Lavanda. Culoarea poate fi folosita in siguranta pentru inspiratie atunci cand alegeti serviciile de masa. De asemenea, orice nuanta de violet functioneaza perfect atata timp cat iese in evidenta pe  masa Dvs..

Nuante calde. Culorile pamantului, coralii dulci, variatiile moi de piersici, tonurile de teracota de neegalat, mustarul linistit, visiniul superb - toate cu o nuanta calda ispititoare pentru a aduce confort mesei dvs. impreuna cu un sentiment incontestabil al gustului.

Culori linistitoare si naturale. Verdele, albastrul si albastrul-verzui , in gama lor larga de variatii, sunt cele mai bune alegeri pentru 2023 pentru serviciile de masa. Cu siguranta vor lasa o amprenta eleganta asupra designului interior in ansamblu.

Culori reci. Nuantele deschise reci, precum salvie sau culorile mai inchise, precum verdele intens, albastrul si chiar negrul sunt binevenite in spatiile cu un stil mai modern. Acestea mai adauga un accent, dar „nu indraznesc” sa tulbure atmosfera.

Ruperea stereotipurilor: asimetria intre serviciile de masa

Farfuriile si paharele perfect rotunde sunt clasice care au ramas atemporale. Dar lumea se schimba si odata cu ea si stereotipurile stabilite. Servirea unui fel de mancare este acum insotita de o prezentare nu numai a aromelor pentru gust, ci si pentru celelalte simturi ale noastre.

Pentru 2023, designerii au prezentat multe optiuni pentru a face aranjarea mesei si mai inspiratoare. Serviciile nu fac exceptie. Servicii cu margini deliberat inegale, parca sculptate manual, farfurii de servire ceramice, boluri pentru salata sau tavi sub forma de frunze, mici accesorii de serviciu si vase reprezentate ca plante si animale din portelan - o astfel de varietate transforma masa intr-un aspect incredibil de frumos si neobisnuit de  natura moarta. Este important sa gasiti un echilibru aici si sa nu exagerati in incercarea  de a prezenta ceva prea diferit.

Sa pariem pe decorul modern pentru  serviciile de masa

Serviciile  de masa reglementeaza aranjarea mesei. Ele sunt cele care dau tonul principal in aranjament. Tendintele globale din noul an se bazeaza pe solutii indraznete - margini si puncte aurii, linii spiralate abstracte, stilul boho naturalist sau elemente florale asiatice pentru cel mai elegant interior.

Motivele populare traditionale, prezentate sub forma unui serviciu modern si stilat, sunt si ele un hit indiscutabil. De asemenea, v-am pregatit special pentru Dvs. colectia noastra extravaganta „Bulgara”, in care veti gasi servicii de masa unice cu valoare istorica.

Daca ati fost mereu provocat sa rezistati la servicii frumoase si moderne, 2023 promite sa fie momentul sa fiti Dvs. insiva! Nu va privati de placerea de a aranja masa dupa bunul plac – individualitatea si buna dispozitie a gazdelor sunt in continuare considerate cele mai tari tendinte.

Iar noi  suntem la doar un clic distanta pentru ca ideile Dvs.indraznete sa devina realitate!

Follow us