MOBILAM DORMITORUL – MISIUNEA “NOAPTE BUNA” | Vellea Home

 2021-11-25

MOBILAM DORMITORUL – MISIUNEA “NOAPTE BUNA”

Tânjiți după momentul în care vă veți putea relaxa în patul moale și ecoul zilei aglomerate și suprasolicitate se va potoli încet. Acea chilie din casa ta în care poți sta singur cu tine însuți - dormitorul.De obicei, în noul proiect, în ordinea importanței, el se află aproape de bucătărie și baie. Accentul pe acesta cade imediat după toate instalațiile tehnice, placari și pardoseli. Cu alte cuvinte, dormitorul este unul dintre primele lucruri în amenajarea casei. Dacă aveti  deja ceva experiență în amenajari, cu siguranță știti exact ce să cautati, sau măcar va  cunoasteti bine preferințele.

Ceea ce puteti face este să asamblați singuri mobila de dormitor, articol cu ​​articol în funcție de patul care vă place. Cealaltă variantă este să cautati un set de dormitor gata făcut, care să va  ușureze incredibil din punct de vedere al stilului.

Alegerea setului de dormitor

Amenajările dormitorului urmează, în general, standardele universale. Pe baza acestui lucru, atunci când alegeți un set de dormitor complet, puteți conta pe o opțiune ușoară și rapidă pentru a obține confort și sincronism, deoarece singura sarcină va fi amplasarea corectă a componentelor individuale în funcție de parametrii camerei.

Această soluție complexă are avantajele sale suplimentare. Obtineti  un produs finit si o impresie buna, indiferent de specificul incaperii. Iată momentul să subliniem că atunci când alegeți un set de dormitor, de fapt nu trebuie să vă așteptați la nicio restricție, ci dimpotrivă - mai multă flexibilitate și oportunități de a rearanja mobilierul din set pentru a obține un aspect diferit.În plus, veti putea conta mereu pe faptul că, dacă după un timp va hotarati să adaugati un alt element, acesta isi va lua imediat locul, de parcă ar fi fost acolo din prima zi. Economisiți timp, detalii asamblate  din fabrică și o varietate de configurații care se potrivesc ușor în contururile camerei.

Un alt lucru important de avut în vedere atunci când alegeți un set de dormitor sunt opțiunile diferite. Acestea pot fi incluse în crearea configurației dumneavoastră individuale, pentru un confort maxim, cum ar fi un mecanism de ridicare a saltelei, opțiuni pentru diferite tipuri de saltea.

Seturile de dormitor, pe de altă parte, sunt, de asemenea, o alegere potrivită pentru camerele non-standard. Componentele lor individuale sunt sincronizate ca dimensiuni, ceea ce ofera suficiente opțiuni de poziționare chiar și pentru distribuții mai atipice.

Un pat care se potriveste cu interiorul

Patul are onoarea de a fi cel mai folosit mobilier din locuinta, avand in vedere timpul mediu petrecut dormind. De acum încolo putem spune că există într-adevăr o anumită afecțiune și calificarea „patul meu” o auzim mult mai des decât pentru orice alt mobilier. Prin urmare, momentul pentru alegerea unui pat nou nu este nesemnificativ. Indiferent de motivul acestei achiziții, punctul de plecare este întotdeauna unul - confortul. Locul unde se va odihni corpul merită o atenție deosebită.

La inceput captiveaza aspectul ademenitor si modern, apoi se iau in calcul dimensiunile, dar finalul este intotdeauna printr-un test de confort. Cumparand doar un pat nou, trebuie sa ne gandim la restul mobilierului din dormitor, pe care in aceasta etapa o vom pastra. La efectuarea unei noi achizitii trebuie luate in considerare stilul mobilierului precum si culoarea si textura acestora. O potrivire perfectă este dificil de realizat, mai ales în prezența ornamentelor sau a altor trăsături caracteristice ale mobilierului existent. Sfatul nostru este să alegeți un model mai simplu și mai curat, cât mai apropiat de culoare. Daca acest lucru este greu de realizat, puteti miza pe o culoare din aceeasi gama si fara o textura clara a suprafetelor de mobilier.

Există o opțiune pentru o abordare mai îndrăzneață atunci când se caută un contrast deliberat - o soluție de succes poate fi alegerea unui pat cu ornamente metalice sau alt tip de decor care să fie folosit ca accent în noua compoziție. În sine, acest pat ar trebui să aibă o valoare decorativă mai pronunțată.

O alta varianta atunci cand aduceti un pat nou intr-un dormitor premobilat este sa alegeti un model cu noptiere incorporate sau unul cu accent pe tablie. În acest fel, noul mobilier își va afirma cu siguranță locul printre celelalte.

Solutii practice de depozitare in dormitor

În dormitor, ca încăpere cu un statut de acces mai limitat, de multe ori suntem nevoiti să depozităm numeroase articole, uneori destul de voluminoase. Mobilierul de depozitare de care este nevoie în dormitor depinde foarte mult de obiceiurile și stilul nostru de viață. Dar maxima „cu cât mai mult, cu atât mai mult” se aplică cu siguranță în plină forță în organizarea volumelor de stocare și a mecanismelor aferente.

O buna organizare presupune un coeficient foarte bun de absorbtie a spatiului, si este foarte important sa tinem cont de necesitatea accesului rapid si usor la anumite articole in diferite anotimpuri si mai ales la schimbarea acestora.

Unul dintre cele mai preferate volume de depozitare in dormitor este spatiul de sub saltea. Datorită mecanismelor avansate de ridicare a saltelei, această comoditate eliberează o parte semnificativă a dulapurilor de lucruri care nu sunt de o necesitate zilnică.  O opțiune convenabilă de depozitare o ofera si paturile cu sertare încorporate, care se potrivesc elegant în corpul mobilierului dormitorului.

Cu cerinţe mai mari de spaţiu de depozitare, dulapurile oferă un spaţiu asa de valoros pentru organizarea accesoriilor, în funcţie de intensitatea utilizării acestora. Aici optiunile sunt numeroase, iar volumele variaza in functie de spatiul disponibil in locuinte. Compartimentarea spațiului interior al dulapului urmează o logică comună, dar în același timp oferă o oportunitate de adaptare la diferite tipuri de nevoi, deoarece opțiunile variază între numărul și dimensiunile rafturilor, distanțe, sertare încorporate și mecanisme suplimentare.

Dulapurile cu uși glisante implică, de asemenea, mai multă libertate în deciziile de amenajare interioară, în timp ce cu ușile cu deschidere standard, puteți conta pe un foarte  bun aspect prestabilit care sa  preia toate lucrurile necesare.

Sa alegem cea mai confortabila saltea

Confortul patului înseamnă în mare măsură o saltea confortabilă. În acest sens, alegerea este destul de bogată, însă decizia este strict individuală, iar parametrii determinanți sunt importanți nu doar pentru confortul utilizării, ci și din punct de vedere al sănătății. Aici puteti citi mai mult despre  cum să alegeti salteaua preferata si cea mai potrivită  pentru corpul dvs: Secretul unui somn bun

Misiunea “Noapte buna” e indeplinita

Și când toate componentele râvnitului dormitor sunt deja la locul lor, te poți relaxa cu ușurare în mediul confortabil al noii tale chilii speciale - dormitorul. Dacă tot nu găsiți soluțiile potrivite, puteți oricând să apelați la operatorii noștri pentru consiliere profesională în mobilier .

Cu asta, Misiunea „Noapte Bună” este finalizată.

Follow us