In spatele scenei de Sarbatori | Vellea Home

 2019-04-25

In spatele scenei de Sarbatori

Cum cream confort pentru musafiri fara sa incarcam camera cu mobilier?

In mod traditional, intampinam sarbatorile acasa, cu rudele si prietenii. Totul arata frumos, magic si miros delicios specialitatile pregatite acasa. Dar ce se intampla in spatele scenei, inainte ca musafirii sa soseasca? Mergeti la vecinii Dumneavoastra in cautarea mai multor scaune? Va intrebati daca masa este suficient de mare pentru toata lumea? Nu va panicati! Ne-am gandit sa va „salvam“ cu cateva idei pentru pregatirea festiva de acasa.

In centrul sarbatorii

Masa este locul unde se stange toata lumea si, prin urmare, este unul din cele mai importante mobiliere in timpul sarbatorilor petrecute in familie. Ganditi in perspectiva atunci cand alegeti masa.  Formele ovale va ofera posibilitatea sa asezati o persoana pe „colt“ si sa se simta confortabil. Normala sau extensibila? Pentru sarbatorile petrecute in familie, cu siguranta vom paria pe o masa extensibila masa Suzi. Aceasta este potrivita pentru spatiile mari si multe rude, iar atunci cand este extinsa are o lungime de 180 cm.

Loc pentru fiecare musafir

Este normal sa aveti  unul sau doua scaune in plus fata de numarul membrilor familiei. Dar atunci cand invitati rude, acestea nu sunt intotdeauna suficiente. Scaunele de rezerva sunt un avantaj mare pentru orice casa, dar greu gasim spatiu de depozitare pentru ele. O solutie sigura si practica sunt scaunele pliabile pentru ca intotdeauna veti gasi loc de depozitare in camara sau mansarda. Alegeti scaun pliabil Edi, care se ofera in set de 6 buc. si veti rezolva pentru todeauna problema.

Trei zile au mancat, au baut si s-au veselit!

Celor carora le place sa petreaca timp de cateva zile ar trebui, de asemenea, sa aiba si loc de dormit.  Coltarul Slade este patul ideal pentru musafiri. Acesta are o lungime de 237 cm iar extins are o latime de 120 cm.

Puteti oferi un somn linistit si vise placute si cu un fotoliu extensibil sau canapea.

Speram ca v-am usurat cu pregatirile pentru sarbatori si nu  este nevoie sa folositi calcule matematice complexe sau sa investigati vecinii pentru a gasi mobilier.

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

 

Follow us