Cum sa trezim primavara in caminul nostru? | Vellea Home

 2018-03-23

Cum sa trezim primavara in caminul nostru?

Este timpul sa invitam in interior unul dintre anotimpurile preferate!
Spuneti: Fii binevenita, Primavara!!

In randurile ce urmeaza veti afla cum sa instalati aromatele, prospetimea, culorile si culoarea in caminul Dumneavoastra- usor si practic!

Sa trimitem iarna in dulap

Inainte sa introduceti ideile noi si proaspete in caminul Dumneavoastra trebuie sa faceti loc pentru ele. Da, acum este momentul sa scapati de tot ce ati folosit in timpul iernii care a trecut. Daruiti, vindeti sau pur si simplu aruncati hainele de iarna pe care nu le-ati folosit anul acesta. Paturile groase deja pot fi puse la depozitare si scoase cele mai subtiri si mai usoare viu colorate. Fiti siguri ca chiar si cearceafurile pot sa schimbe dispozitia intr-o camera si sa o faca de primavara.

Fii binevenit, Soare!

Va asiguram ca chiar si lumina soarelui este suficienta sa va improspatati si incalziti casa. Totul este in datalii. Da, in fiecare incapere puteti sa schimbati doua-trei lucruri pentru a instala confortabil primavara!

Sa ne trezim intr-o dispozitie colorata
Atentia pentru dormitor este foarte importanta deoarece acolo este locul unde corpul si mintea se bucura de adevarata odihna. Culorile pastelate sunt foarte potrivite pentru ca nu solicita ochii si daca veti alege florile veti crea o adevarata poveste de primavara. Perdelele si lenjeria de pat sunt cele mai usoare modificari ce pot fi facute. Nu este  nevoie neaparat sa alegeti totul cu flori, mai important este sa alegeti culorile potrivite- pastelate, calde si luminoase. Pentru un tablou complet de primavara trebuie sa adaugati aroma de primavara. Cum? Cu un odorizant de arome potrivit, bete chinezesti, lumanari parfumate sau chiar aromele naturii direct. Da in cazul in care nu aveti flori vii in dormitor acum este momentul sa alegeti optiunea aceasta!

Camera de zi  - stapanul schimbarilor
Aici este teritoriul schimbarilor stilate! Acesta este una dintre incaperile preferate pentru decorat deoarece  sunt multe lucruri ce pot fi schimbate pe anotimpuri. Tablourile, covorul, pernele, perdelele, vazele si tot ce subliniaza in mod frumos stilul personal si poate sa fie un teren de manifestare a creativitatii. Daca ati ales mobilierul sa aiba culori mai neutre precum maro sau gri inseamna ca culorile primaverii vor iesi in evidenta in aceasta incapere. Aceasta este incaperea culorilor! Orice planta se poate simti bine aici daca are grija si atentia necesara.

Sa invitam primavara la masa noastra

In bucatarie puteti sa aveti cea mai gustoasa prospetime! Condimente aromate pentru fiecare masa! Eu am tot timpul anului condimente proaspete in cateva ghivece mici, frumos aranjate intr-un cosulet modern. Aceasta gradina mobila mereu este la dispozitia mea si confera prospetime bucatariei si mancarurilor. Alegeti condimentele pe care le prefera familia Dumneavoastra si invitati primavara la masa mereu.
Fata de masa poate sa fie un accent exclent pentru orice cina iar pernutele moi de pe scaune cea mai confortabila completare de primavara. Nu uitati servetelele! Ele vor acompania in mod placut toate celelalte elemente indiferent daca sunt de hartie sau textile.

Iar coridorul?

Veti zice ca trebuia sa incep cu usa de intrare dar eu am vrut sa termin cu ea. Deoarece intr-adevar cu intrarea in casa se poate simti primavara dar si la iesire se poate lua buna dispozitie de primavara impreuna. Din acest motiv decoratia de langa usa este compliment pentru fiecare vizitator ce o poate lua impreuna cu sine. Flori de primavara intr-o vaza interesanta sau de ce nu cizme stilate de cauciuc ? Orice ghiveci cu verdeata  va conferi buna dispozitie de primavara. Un mod exceptional prin care caminul la venire si plecare vă ofera un zambet Dumneavoastra si invitatilor Dumneavoastra!

Sper ca deja sunteti incarcati si inspirati cu idei cum sa treziti primavara in fiecare incapere din casa Dumneavoastra!

 

Follow us