Cum să decorezi spațiul din jurul televizorului? | Vellea Home

 2021-11-05

Cum să decorezi spațiul din jurul televizorului?

Transformarea interiorului camerei de zi într-o operă de artă este o adevărată provocare. Si desi nu vrem, de multe ori aspectul sau depinde de decorul din jurul spatiului in care sta televizorul. În jurul lui se formează focalizarea camerei. De aceea este important să alegeți o biblioteca sau un dulap potrivit pe care să îl amplasați.

A duce designul camerei de zi la nivelul următor nu este un efort complicat. Trebuie doar să decoram zona din jurul suportului TV, astfel încât să fie în ton cu estetica generală a încăperii.

Pentru a profita de ocazia de a aduce o notă de individualitate și frumusețe camerei  dvs.de zi, iată câteva idei de decorare a spațiului din jurul televizorului, care îl vor ajuta să devină parte integrantă a interiorului.

Jucati-va cu formele

Pentru ca un interior să fie elegant și frumos, este important ca in el  sa existe  un sentiment de dinamism . Aveti  ocazia să provocati  mai multă mișcare în cameră jucându-va cu mobilierul și cu formele acestuia.

Pentru a atinge acest obiectiv, este bine ca mobilierul din jurul televizorului să fie diferit ca înălțime, material, culoare, textură și formă. Cu toate acestea, decorul nu trebuie să fie prea îndrăzneț sau să distragă atenția. Acest lucru ar îndepărta atenția de la televizor. Și anume, el trebuie să fie în rolul principal. În schimb, adăugați un element fin pe modulul TV- un element decorativ sau accesoriu. De exemplu, un sfeșnic, sculptură, vază sau alt element care se potrivește stilului tău.

Mai puțin înseamnă mai mult

Dacă minimalismul modern este estetica care se potrivește esenței tale, atunci este bine ca interiorul camerei de zi  să fie cât mai curat. Este de preferat ca elementele decorative din aceasta să fie în gamă neutră. Inclusiv locul pentru televizor - modul TV sau biblioteca de living. Astfel vei fi sigur ca spatiul din living este curat si proaspat, iar senzatia de spatiu si moliciune - predomina.

  • Atunci cand alegeti un modul TV, va sfatuim sa pariati pe unul de culoare gri, alb, bej sau negru.
  • Pentru a realiza designul în ansamblu, așezați mai multe elemente decorative în culori moi, atenuate, cu forme, tonuri și înălțimi similare.
  • Cand vorbim de minimalism, mai putin inseamna mai mult , asa ca decorati moderat si nu luati  locul central al televizorului in acest dulap.

Modern șic, cu o notă retro

Una dintre tendințele constante în designul interior este combinația dintre designul modern și retro. Nu este dificil să transferi această estetică, fără îndoială, atractivă în camera ta de zi. Ai nevoie de un modul TV sau dulap care să aducă o senzație retro și să se potrivească într-o încăpere bine amenajată, cu elemente moderne frumoase - sculpturi, sfeșnice, culori de accent moi, forme geometrice și obiecte inspirate din anii 70 ai secolului trecut.

Pentru a obține o estetică care întruchipează șic modern cu o notă de retro, este important să fii îndrăzneț atunci când alegi elemente decorative pentru living. Nu vă fie teamă să combinați materiale și forme și asigurați-vă că în interior există mai multe elemente de lemn sau finisaj lemn. Ele vă vor ajuta să creați un mediu puțin mai cald și mai confortabil în camera de zi, altfel modernă.

Alege trei până la patru elemente decorative

Abilitatea de a decora, ca oricare altul, se dobândește prin practică. Decorarea spațiului din jurul televizorului fără ca acesta să pară aglomerat și fără a sufoca atmosfera poate fi puțin mai complicată. Puteți ajuta și facilita procesul oferindu-vă o limită de elemente de folosit la decorare. Este bine ca acestea sa fie  în numar de  trei până la patru. Și aranjarea accesoriilor este lucrul care va uni vizual articolele individuale.

Puteți începe cu o carte, vază sau sfeșnic pentru a adăuga puțină înălțime. O alta optiune de succes este sa iti grupezi decorul cu o tava decorativa. Acest lucru va aduce ordine și culoare în interiorul sufrageriei.

Ganditi vertical

Cand ai multe elemente decorative, dar putin spatiu pentru a le aseza, este important sa gandesti vertical. Extindeți-vă gândirea dincolo de simpla decorare a unui suport TV și acordați atenție spațiului de lângă acesta.

Amplasarea bibliotecilor pe ambele părți ale modulului TV va va oferi și mai mult spațiu pentru a va  elibera imaginația și a transfera o parte din personalitatea dvs.. Există multe opțiuni pe piață care încorporează un modul TV si o biblioteca într-un singur modul. Această soluție interioară te-ar ajuta să economisești și mai mult spațiu în camera de zi!

Iar rafturile de cărți nu sunt folosite doar pentru așezarea cărților - pe ele puteți plasa coșuri care ar contribui și mai mult la organizarea camerei, precum și vaze, sculpturi abstracte și fotografii. Desigur, cărțile pot funcționa perfect în combinație cu aceste elemente. Ele ar contribui chiar la o estetică mai deteriorată, adăugând mai multă textură și forme designului.

Modulele TV și bibliotecile  de living sunt o parte importantă a interiorului oricărei camere de zi.

Follow us