Cum sa decoram casa pentru sezonul de vara | Vellea Home

 2022-07-04

Cum sa decoram casa pentru sezonul de vara

Dupa luni de frig si haine calduroase, suntem dornici sa trecem la haine usoare si largi si pantofi deschisi pentru a ne bucura din plin de vremea buna de afara. Putem face la fel si in legatura cu decorarea casei noastre.

Iarna, scoatem instinctiv paturile groase si pilotele. Cu toate acestea, pe masura ce temperaturile cresc, ne grabim sa le inlocuim cu tesaturi lejere si culori proaspete pentru a aduce acasa o stare de soare. Iata cateva sugestii specifice despre cum sa creati cu usurinta un interior de vara acasa:

Vaze cu flori si plante in ghivece

Nimic nu improspateaza interiorul ca decorarea cu flori si plante verzi in ghivece. Un buchet frumos intr-o vaza potrivita poate improspata fiecare colt al casei. Iar daca doriti sa aduceti un plus de dispozitie de vara, puteti paria pe o masa consola, care va fi un ambasador al florilor acasa.

Tablouri tematice si decoratiuni de perete

Tablourile cu tematica de vara sunt un alt mod elegant de a va pregati casa pentru vara. Va vor aminti de sezonul fara griji si de vacanta mult asteptata. O solutie buna este si o decoratiune de perete marina sau o statueta care aminteste de zilele fierbinti. O oglinda stilata, pe langa faptul ca va decora peretele, va va oferi mai mult spatiu si lumina naturala, ideale pentru luminarea interiorului.

Tesaturi delicate si modele proaspete

Puneti deoparte paturile grele si treceti la tesaturi usoare si modele proaspete. Lenjeriile-de-pat cu motive florale si cearsafurile colorate pot schimba complet aspectul dormitorului. O veioza cu lumina blanda si calda va aduce o dispozitie confortabila si insorita in serile lungi de vara.

Covoare in culori luminoase si modele elegante

Culorile luminoase creeaza, de asemenea, o senzatie de mai mult spatiu si libertate. De aceea, covoarele in tonuri deschise si modele bogate vor improspata podeaua si vor oferi camerei un aspect prietenos. Iar mersul descult va fi o placere unica in zilele calde de vara.

Colt de gradina pe balcon, veranda sau in curte

O modalitate excelenta de a invita vara oaspetii acasa este prin a va crea propria oaza ingrijita pe balcon, veranda sau in curte cu mobilierul-de-gradina adecvat. O zona in aer liber confortabila, decorata cu suporturi pentru farfurii, fete de masа, lumanari si seturi de cina, va face din masa in aer liber o experienta de neuitat.

Creati-va si mai mult confort adaugand perne decorative, masute laterale practice si puff-uri pentru mai multa distractie cu familia si prietenii in zona de relaxare in aer liber. Si cu o iluminare a gradinii ideala va puteti bucura de serile racoroase de vara in aer liber.

Asa dupa cum natura se schimba in fiecare anotimp, astfel casa poate fi in ton cu schimbarea vremii. De aceea crearea unui interior de vara poate deveni o practica de rutina in fiecare an.

Culori luminoase, tesaturi lejere si aerisite, decoratiuni pentru casa in spiritul verii, covoare confortabile si mai mult timp in zona Dvs. de relaxare in aer liber sunt doar cateva dintre solutiile posibile pentru vara. Retineti ca orice schimbare, chiar si cea mai mica - cum ar fi un tablu nou sau o perna decorativa - poate aduce o stare de spirit proaspata si inspiratie de vara acasa. Creati-va interiorul Dvs.de vara acum!

Follow us