Cum să creezi spiritul Crăciunului acasă? | Vellea Home

 2021-12-13

Cum să creezi spiritul Crăciunului acasă?

Peste tot miroase a Crăciun! Sărbătoarea se apropie, starea de spirit este înălțată, totul pe afară strălucește iar aceste decorațiuni de Crăciun și delicatese gustoase  cu scorțișoară parfumată... În ultimii ani  pregătirile încep mai devreme, poate fiindca cu toții ne dorim să păstrăm cât mai mult timp magia Crăciunului. Dar crearea spiritului Crăciunului este o artă. Iată cum putem încerca să facem parte din el:

Să începem cu decorul

Sa pornim de la decorarea casei până la decorarea exteriorului din jurul nostru, chiar și propria noastră mașină! Bazarele de Crăciun, micile magazine și vânzătorii veseli oferă atât de multe idei. Dezlănțuiți-vă imaginația și decorați fiecare cameră cu gust și entuziasm:incepand de la brad, ciorapii de Crăciun, lumânări parfumate și pana la comemorarea  Crăciunului. Faceți din acest moment un ritual pentru întreaga familie.

Scoateti impreuna  jucăriile vechi care va  vor aminti de atâtea intamplari  sau creati ceva cu materiale la îndemână, precum un decor pentru  masa sau  pentru comoda din  camera de zi. Luați în considerare accentele de Crăciun ca pe o continuare a interiorului pentru a completa și prezenta camera într-o lumină festivă dar fără mari contraste și fara supraaglomerare.

Sa ne îmbrăcăm în roșu și să strălucim

Sa incepem de  la decorarea casei pana la a ne transfera catre noi înșine. Toată lumea știe - roșu este culoarea Crăciunului - pulovere, pălării, eșarfe, șosete și pijamale - toate cu imprimeuri vesele cu  personaje de Crăciun. Pentru a face parte din spiritul Crăciunului, trebuie să ne îmbarcăm în aceasta  atmosferă cu multa forță. Și de ce să nu îmbunătățim atmosfera scoțând setul de Crăciun și band cafeaua dimineața în ceașca noastră preferată de Crăciun?

Sa pregatim delicatese de Craciun

Desigur, Crăciunul nu este doar o sărbătoare, este un gust și o senzație care ne duce în altă parte,este timpul pe  care fiecare iubitor de gastronomie il așteaptă pentru a-si prezenta aptitudinile. Rasfoiti  printre vechile rețete și pregătiti-va dulciurile, plăcintele, prăjiturile,torturile preferate de Crăciun și ce nu. Este momentul în care bucataria devine locul dvs. sacru, unde nu doar preparati mâncarea ci există emoția sărbătorii - spiritul Crăciunului. Așa că nu fiti  singuri, ci chemati-i  pe cei dragi și uniti-va forțele in jurul rețetei dvs. preferate.

Să ne gândim la cadouri

Ce este Crăciunul fără cadourile atât de mult așteptate tot anul? Dar întotdeauna vine un moment în care ne întrebăm cum să-i surprindem pe cei dragi. Uneori este dificil să ne hotărâm ce cadou să alegem pentru a fi originali și a le arăta atitudinea noastră specială. De aceea ganditi-va  bine, faceti-va  o listă, priviti promoțiile și fiti practici în alegerea dvs. Știm cu toții că cel mai bun cadou este cel pe care ți-l dorești. Fiecare dintre noi are un vis pe care il vrea sa devina realitate. Aflati  care este acesta si veti primi nenumarate complimente pentru ca v-ati  gandit si ati aratat atitudine personala.

Dacă sunteti suficient de previzibili, puteti să va faceti  lista împărțind pe cei dragi în bărbați, femei și copii și sa va alocati o zi speciala  pentru a comercializa din  anumite magazine cu reduceri. Desigur, trebuie să stabiliți și ce buget să cheltuiți pentru fiecare cadou. Daca faceti asta în fiecare an, nu va veti panica în ultimul moment si din  graba sa cumparati  tot ce va iese in cale. În plus, veti evita repetările, veti economisi ratacirea timpului  și veti face achiziții profitabile.

Să invităm familia la sarbatori

Crăciunul este înainte de toate o sărbătoare în familie și, prin urmare, crearea de confort și căldură poate avea loc doar în prezența celor dragi. Așadar, creati atmosfera potrivită cu decorațiuni pentru casă, tentații delicioase pregătite în bucataria dvs preferata, aduceti o stare buna de spirit și nu uitati să impartasiti și să transmiteti spiritul Crăciunului. Unii sărbătoresc într-un cerc familial restrans  dar alții folosesc ocazia pentru a se intalni  și auzi cu rudele de care distanța îi desparte pe tot parcursul anului. Acesta este momentul felicitărilor de Crăciun în scrisori, telefoane lungi și felicitări, întâlniri personale și felicitări online. Important este să împărtășim emoția Crăciunului.

Daca nu ati schimbat interiorul de mult timp si sunteti  pe cale sa aveti o mare adunare de familie si va intrebati cum sa ii  întalniti  fără o împrospătare a interiorului  , fiti practici și treceti pe la noi. Ne-am asigurat ca toată lumea poate avea ceva special. Soluțiile interioare pot fi prietenoase cu bugetul, fără a afecta calitatea iar noi cei de la Mobila Videnov știm acest lucru mai bine decât oricine altcineva. Suntem siguri ca si animalutul  dvs de casa este de aceeasi parere, pentru ca el, la fel ca si dvs., este nevoit sa stea mai mult in casa in ultima vreme. Să diversificăm atmosfera iar  ocazia sa fie  Craciunul! Faceti-l fericit si pe el si pe dvs. cu o canapea sau o masa noua...

Echipa Mobila Videnov vă urează Crăciun Fericit!

 

Follow us