Cum sa asiguram un spatiu mai mare acasa | Vellea Home

 2021-08-03

Cum sa asiguram un spatiu mai mare acasa

Spațiul acasă nu este niciodată suficient, dar acest lucru poate fi schimbat cu mobilierul potrivit pentru depozitare. În magazinele mari de mobilă există diverse soluții pentru optimizarea spațiului, care vă vor oferi mai multe opțiuni pentru depozitarea lucrurilor pentru a avea o casă prietenoasă și ordonată. Vedeți sugestiile noastre concrete pentru mai mult spațiu liber în fiecare cameră de acasă:

IN BUCATARIE

Bucătăriile modulare sunt, o soluție bună, deoarece puteți alege numărul, tipul și culoarea dulapurilor de care aveți nevoie în funcție de viziunea dvs. pentru o bucătărie practică. Și bucătăriile standard se pot potrivi acasă, dacă aveți claritate prealabilă despre zona alocată bucătăriei.

Indiferent de alegerea bucătăriei, vă recomandăm să acordați o atenție specială dulapurilor și sertarelor. Alegeți cel mai convenabil mod de deschidere pentru a profita la maximum de adâncime și pentru a facilita accesul la ustensilele disponibile. De asemenea, puteți adăuga un dulap sau etajere  pentru a găzdui toate acele lucruri care la prima vedere nu sunt la locul lor. Un dulap de finisare într-un colț liber, pe lângă schimbarea totala a  aspectului bucătăriei, vă va oferi și un „ascunzător” suplimentar pentru aparate mici, accesorii de bucătărie sau orice doriți.

IN SUFRAGERIE

În sufragerie, pe lângă o masă și scaune de luat masa, puteți adăuga o comodă practică sau un dulap în care să puneți elemente de prima trebuinta  atunci când întâmpinați oaspeții. Și în ele este bine să păstrezi tacamuri, vase sau alte lucruri utile prevăzute pentru un eveniment. Dulapurile pentru vin sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru cei cărora le place să combine mâncăruri delicioase cu vin aromat.

Amplasarea unui colțar de bucătărie în sala de mese sau de gătit vă va aduce un plus de prospețime și confort și, adesea, mai mult spațiu de depozitare. Lăzile încorporate au un volum surprinzător și, cu adevarat, sunt foarte incapatoare,astfel încât camera va arăta semnificativ mai mare și mai ordonată. În plus, unele modele sunt dotate cu funcția „somn” și puteți conta oricând pe patul lor de rezervă.

ÎN CAMERA DE ZI

Camera de zi este centrul casei, care merită o atenție deosebita si o gandire speciala. Nu vă recomandăm să aglomerați mobilierul, deoarece confortul este mult mai ușor de creat într-o cameră spațioasă sau una care arată vizual spațioasă. Mai degrabă abordați nu numai estetic, ci și rațional, alegând mobilierul potrivit cu mai mult spațiu de depozitare.

Coltarele sunt o alegere practică pentru camerele de zi mici, deoarece ocupă colțul camerei și astfel economisesc spațiu. Acestea vin cu diverse opțiuni, cum ar fi o funcție „somn”, cu un mecanism de extindere sau „click-clack”, care vă oferă inca un alt pat pentru situații de urgență. În plus, unele modele au lazi încorporate care vă vor „oferi” spațiu valoros pentru depozitarea păturilor, plapumelor sau orice altceva doriți să depozitați într-un loc sigur și confortabil.

O biblioteca potrivita vă va oferi un spațiu deschis pentru fotografii de familie, cărți și accesorii, iar în sertare vă puteți păstra lucrurile personale ascunse ochilor oaspeților. O soluție excelentă în acest scop sunt bibliotecile modulare, unde puteți muta cu ușurință elementele până când găsiți combinația perfectă pentru dvs. în funcție de televizorul selectat și de spațiul pe care îl aveți. Puteți adăuga întotdeauna etajere, care, pe lângă faptul că sunt funcționale și elegante, sunt și o modalitate excelentă de a decora pereții goi.

ÎN DORMITOR

Dormitorul este cea mai personala cameră din casă, care ne încarcă cu energie și ne oferă un somn bun. De aceea, este recomandabil să fie confortabil și placut și să nu fie aglomerat cu  lucruri inutile. Cu toate acestea, amenajarea și organizarea sa sunt adesea o provocare. Dulapul este mobilierul  tradițional din dormitor, unde toate hainele folosite zilnic sunt depozitate.

Dulapurile cu distribuție eficientă, precum compartimentele cu umerașe, rafturi și sertare de diferite adâncimi, sunt mai funcționale.

Inspectarea regulată a garderobei și scoaterea hainelor pe care nu le mai purtați pot elibera spațiu valoros. Dacă totuși va este greu să va despartiti de ținutele D-voastra preferate, adaugati o comodă cu un design potrivit. Cu doar câteva sertare în plus, puteți obține ordinea dorită și aspectul ordonat al dormitorului.

Noptierele au, de asemenea, capacitatea inimaginabilă de a colecta miracole: cosmetice, accesorii de înfrumusețare și alte obiecte mici pe care doriți să le păstrați la o distanta de o usa. O mare contribuție la ordinea camerei sunt paturile cu un mecanism de ridicare și lada suplimentara pentru acestea, care vă va oferi mai mult spațiu pentru a stoca tot ceea ce decideți.

ÎN CAMERA COPILULUI

Mobilierul practic din camera copilului este mai mult decât regula, deoarece acolo ordinea este cea mai dificil de realizat. Un pat supraetajat cu sertare va asigura depozitarea ușoară a păturilor, hainelor sau jucăriilor și va economisi spațiu în cameră. Un birou spațios cu un dulap pentru manuale și caiete este, de asemenea, o soluție bună. Dacă nu este suficient, puteți adăuga o etajera  sau rafturi suplimentare pentru perete. O dimensiune adecvată a dulapului este o necesitate pentru a oferi suficient spațiu pentru hainele copiilor și pentru a crea obiceiuri utile pentru a le depozita. Dacă ordinea din cameră încă nu se află la nivelul dorit, o comodă practică vă va oferi mai multe opțiuni de depozitare. Aruncați o privire asupra colecțiilor pentru camera copilului, care vă vor oferi o soluție completă cu paturi și mobilier de depozitare și vă vor economisi timp.

ÎN CORIDOR / HOL

Nu subestimați holul și opțiunile sale de depozitare, deoarece cu utilizarea eficientă a spațiului, acesta poate deveni cel mai mare partener împotriva haosului de acasă. Dacă decideți să împrospătați complet holul, pariați pe dulapuri încorporate. Dacă nu aveți ocazia să reproiectați camera, vă puteți descurca si cu  un  model adecvat de dulap, comodă sau etajera. Atunci când alegeți un dulap  pentru hol, abordați și mai  multă viziune, pariați pe un model cu un corp suprapozabil. În acest fel veți stăpâni înălțimea casei și veți putea pune cel mai sus  toate lucrurile pe care le folosiți rar.

În coridoarele mai înguste, recomandăm utilizarea dulapurilor cu uși glisante, care economisesc spațiu. De asemenea, o opțiune bună este să aveți ușile dulapului cu oglinzi, care să facă spațiul să pară vizual mai spațios și veți putea sa va vedeti in intregime oricând doriți. Tonurile deschise de pe pereți vor conferi camerei un aspect mai spațios și primitor, iar o iluminare bună vă va ajuta să găsiți cu ușurință ceea ce căutați.

Dacă aveți un hol mic, cuierele și pantofarele sunt opțiuni posibile pentru depozitarea îmbrăcămintei exterioare și a încălțămintei. Diferite tipuri de agatatori ar fi, de asemenea, utile in cazul unui spațiu limitat. Dacă se dorește și se poate, o oglindă adecvată poate conferi un caracter suplimentar camerei, pentru a nu uita de beneficiile pur practice ale acesteia.

O altă soluție eficientă de stocare sunt mesele consolă, care pot fi așezate aproape oriunde.

Acestea sunt mese confortabile, care stau lângă perete și creează o atmosferă confortabilă. Nu ocupă mult spațiu, dar au multe opțiuni de depozitare cu sertarele încorporate și cu raftul liber cu spațiu pentru coșuri sau cutii. Indiferent dacă le veți folosi pentru decorare sau veți folosi zona utilă pentru depozitarea lucrurilor este preferința dvs. personală.

O casă bine organizată și ordonată depinde de distribuția practică a mobilierului de depozitare în diferite camere. În magazinul online de la Mobila Videnov veți găsi diferite variante de dulapuri și comode pentru fiecare cameră, care pot fi adăugate la interiorul deja existent.

 Cu ele puteți crea zone funcționale speciale care sa poata avea grijă de ordinea din casa. În cele din urmă, spațiile bine gândite creează confortul și sporesc calitatea vieții ocupanților casei.

Follow us