COLTARELE - AVANTAJE SI CARACTERISTICI | Vellea Home

 2021-08-18

COLTARELE - AVANTAJE SI CARACTERISTICI

Coltarele au devenit de-a lungul timpului una dintre mobilierele preferate de living , deoarece au o serie de avantaje și se simt „ca acasă” în diferite camere. Cu toate acestea, înainte de a începe să cumpărați un coltar, indiferent dacă vizitați un magazin de mobilă sau căutați online, aruncați o privire la beneficiile coltarelor. În acest fel veți obține în avans o viziune clară a dorințelor și nevoilor dvs. și dacă soluția pentru camera dvs. de zi este atât de popularul coltar. Iată principalele avantaje ale coltarelor:

Mai mult spatiu

Coltarele au capacitatea de a economisi spațiu și de a face camera să arate mai spațioasă. Motivul pentru aceasta este că acestea sunt concepute pentru a ocupa colțul liber al camerei În acest fel, colțul camerei, care rămâne adesea neutilizat,este utilizat cât mai eficient posibil. Acest lucru oferă, de asemenea, mai multe locuri pe coltar, făcându-l potrivit pentru întruniri de familie și petreceri la domiciliu, mai ales dacă ați invitat mai mulți oameni.

Varietate de dimensiuni

Coltarele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, astfel încât să se potrivească atât în camere mici, cât și în camere mai mari, în funcție de dimensiunea, locația și specificul spațiului. Coltarul este o alegere potrivită în casele cu spațiu limitat, deoarece este într-adevăr practic. Dimensiunea corespunzatoare se va potrivi perfect camerei și vă va oferi suficient confort. În acest fel veți obține acelasi confort și funcționalitate ca și în cazul garniturilor mai mari, dar într-o formă mai compactă.

Funcționalitate

Majoritatea coltarelor cu sezlong oferă, de asemenea, spațiu suplimentar pentru a dormi în liviing, pe care te poți baza ori de câte ori situația o impune. Diferite modele au diferite tipuri de funcții „somn”, cu un mecanism extensibil sau „click-clack!”, iar zona de dormit variază în funcție de dimensiunea canapelei și de modul în care este întinsă. Studiul preliminar al tipurilor de mecanisme vă va ajuta să găsiți cea mai potrivită opțiune în funcție de cerințele dumneavoastră.

O bogăție de stiluri și culori

Piața de mobila este bogată în diferite stiluri de coltare în diverse combinații de culori și imprimeuri. Stilul este important deoarece este indicat să fie în ton cu celalalte piese de mobilier din casă. Dacă mobilierul dvs. este complet nou, puteți determina în prealabil stilul casei și stilul dorit al coltarului. De multe ori casele de mobilier oferă un singur model în mai multe culori și imprimeuri, ceea ce facilitează alegerea. Pre-specificarea acestor caracteristici va restrânge semnificativ cercul de căutare și vă va ajuta să găsiți mai ușor coltarul potrivit pentru dvs.

Spatiu de depozitare

Vă lipsește spațiul acasă? Soluția este un coltar cu lada, care vă va oferi spațiu practic de depozitare pentru pături, plapumi sau orice altceva trebuie să depozitați. Mărimea lazii este adesea determinată de mărimea coltarului sau mai exact de dimensiunea sezlongului, deoarece de obicei este poziționată sub ea. Este posibil ca lada să ocupe zona de sub întregul coltar, dar acesta este cazul când coltarul are un mecanism „click-click”. De aceea este bine să luați în considerare în prealabil volumul preferat al lazii  și cel mai confortabil mecanism de extensie pentru dvs.

Timp liber și socializare

Coltarul este prima alegere pentru petrecerea timpului liber seara și în weekend. Este un supliment extraordinar la camera de zi și pentru cei dintre voi cărora le place să invite oaspeții des acasă. În funcție de spațiu și datorită formei coltarului, mai multe persoane pot vorbi calm, fără a fi nevoie să se întoarcă constant. În plus, toată lumea poate comunica cu ușurință fără ca nimeni să se simtă izolat sau neglijat în conversație. Dacă nu aveti de gand sa aveti oaspeți cu un meniu special pentru cină, colatarul este un loc minunat pentru petreceri acasă și socializare.

Coltarul potrivit poate face camera dvs. de zi să pară vizual mai mare decât este, în același timp utilizând practic spațiul din colț, care altfel ar rămâne neutilizat. Cu culoarea și stilul potrivit, veți crea confortul dorit și veți obține armonie cu interiorul general. Aveti încredere în gustul dvs. și alegeti-va un coltar care să va mulțumească mult timp și să va satisfacă pe deplin nevoile și stilul de viață.

Coltarul dvs. va așteaptă, trebuie doar să il găsiti în magazinul online de la Mobila Videnov. Dacă ezitați asupra faptului ca coltarul ar fi soluția potrivită pentru dvs., puteți consulta și ofertele noastre pentru coltare in forma de U, canapele, fotolii și taburete și puteți alege mobilierul cu care să vă creați camera de zi perfectă.

Follow us