5 solutii excelente pentru camera de zi | Vellea Home

 2021-07-09

5 solutii excelente pentru camera de zi

  Cum arata camera de zi ideala! Moderna? Functional? Fermecatoare? De fapt, camera de zi ideala poate fi diferita pentru fiecare casa, deoarece trebuie sa se potriveasca gustului dvs. personal, stilului si intelegerii confortului. Dar alegerea mobilierului potrivit nu este intotdeauna atat de usoara, mai ales printre varietatea larga de culori, tesaturi, caracteristici, dimensiuni si stiluri. De aceea, am pregatit 5 solutii grozave, printre care puteti gasi camera de zi perfecta pentru casa dvs.

     1. Camera de zi moderna si eleganta

  Doriti ca livingul dvs. să arate modern si elegant? Oferta noastra pentru dvs. este o canapea Geneva si o colectie Kama. Impreuna creeaza un aspect impresionant de modern! In plus fata de culoarea calda excelenta si designul frumos, Geneva are un strat protector suplimentar care formeaza o suprafata hidrofoba. Si, in timp ce canapeaua are grija de confortul dvs., colectia Kama se va asigura ca livingul dvs. arata intotdeauna elegant si amenajat cu gust. Placerea de a-ti intampina oaspetii preferati in camera de zi moderna este incomparabila.

     2. Camera de zi mereu proaspata si primitoare

  Unul dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le aiba fiecare camera de zi este senzatia de prospetime. Cand va intoarceti acasa dupa o zi lunga de lucru, canapeaua Noris si colectia Kortes va vor intampina cu tot farmecul si starea de spirit revigoranta. Pernele exotice si culoarea verde linistitoare va vor duce intr-o vacanta fara griji la malul marii. Colectia Kortes se va ocupa de ordinea din casa dvs. si va adauga cu siguranta o stralucire excelenta in camera de zi. Bucurati-va de confortul si linistea casuala cu oferta noastra proaspata.

     3. Camera de zi fermecatoare si inspirata

  Livingul perfect inspira! Te farmeca cu un design elegant si zambete cu culori delicate. Acesta este exact sentimentul pe care vi-l va aduce oferta noastra - coltarul Moliere și colectia Arko. Asteptati-va la o dispozitie pozitiva, fara griji si un confort impecabil de la coltarul Moliere. Si in timp ce va bucurati de un pahar de vin roze rece in compania persoanei dragi, lumina romantica din biblioteca Arko va lumina camera. Aceasta este scena perfecta pentru a plasa toate amintirile de neuitat. Este usor sa creezi un interior impresionant cu o astfel de propunere, nu?

     4. Camera de zi confortabila si practica

  Un ingredient integral al livingului ideal este confortul. Dar este la fel de important ca mobilierul sa fie practic, nu-i asa? De aceea, solutia noastra include coltarul Delant si colectia Ilang. Coltarul extensibil cu lada mare și saltea, care va va oferi confortul necesar atat ziua cat si noaptea. Puteti simti confortul acasa chiar si intr-o tesatura moale la atingere, intr-o culoare linistitoare. Pe de alta parte este superba colecție Ilang. Completeaza senzatia de calm cu formele sale rotunjite si designul curat. Nu putem ignora vitrinele practice din sticla, dulapurile spatioase si lumina confortabila care le lumineaza. O adevarata incantare pentru toate simturile.

     5. Camera de zi eleganta si functionala

  Coltarul Morgan si colectia Blanco sunt un exemplu excelent de camera de zi eleganta si functionala. La intrarea in camera sunteti cufundati intr-o atmosfera rafinata si confort de prima clasa. Designul frumos al coltarului Morgan va intampina cu o invitatie de a ramane, apoi va captiveaza cu tetierele sale reglabile si cu materialul atat de placut la atingere. Si din moment ce vorbim despre o camera de zi functionala, Morgan are o lada mare si o suprafata de dormit si o saltea tapitata pentru un confort si mai mare. Dar colectia Blanco nu este inferioara ca stil si functionalitate fata de coltar. Culoarea sa alba delicata este accentuata elegant cu elemente gri, iar aspectul dulapurilor este extrem de confortabil. Depinde de dvs. cum veti aranja mobilierul individual din camera dvs. de zi si cu ce amintiri preferate veti decora biblioteca.

Acestea au fost cele 5 solutii excelente pentru camera de zi. Ati gasit mobilierul perfect pentru dvs? Daca aveti nevoie de sugestii mai inspirationale, puteti arunca o privire la celelalte colectii ale noastre pentru camera de zi, coltare sau canapele. Si nu uitati ca, mobilarea casei se face intotdeauna cu placere si multa dragoste!

Conditiile complete ale jocului aici

Follow us