5 IDEI PENTRU A PRIMI OASPEȚII ÎN CAMERA DE ZI | Vellea Home

 2022-02-18

5 IDEI PENTRU A PRIMI OASPEȚII ÎN CAMERA DE ZI

V-ati cumpărat un apartament nou și doriti să-l arătați rudelor Dvs.? V-ati renovat recent casa și acum locuiti în casa visurilor Dvs.? Sau este doar o ocazie grozavă de a sărbători cu prietenii Dvs. acasă? Există multe motive pentru adunări, dar există o singură cameră de zi. Asa ca lasati-o sa fie functionala si confortabila pentru oaspetii Dvs.! Este indicat să anticipați acest moment în timp ce vă proiectați mobilierul pentru a vă asigura că veți evita surprizele neplăcute și veți asigura un timp pretios alături de cei dragi.

Să începem cu coltarul

În primul rând, trebuie să fim atenți la dimensiunile camerei de zi, si anume daca va cuprinde bucătăria și sufrageria, ca în majoritatea locuințelor moderne. Posibilitățile de mobilier suplimentar sunt mai multe atunci când camera de zi este mai mare, dar mult nu înseamnă neapărat suficient. Așa că fiti creativi și bazati-va pe soluții practice. Un lucru este sigur - în camera de zi va fi un coltar. Întâlnirile se țin de obicei pe mobilier tapițat. Prin urmare, ar trebui să fie confortabil și să ofere suficient spațiu. Coltarele se numara printre optiunile preferate, mai ales daca vin la set cu taburete. Iar la sfârșitul serii vor deveni un dormitor confortabil pentru oaspeții Dvs. cu posibilitatea de a-și depozita lucrurile într-o lada suplimentara.

O canapea confortabilă cu fotolii sau fotolii este de asemenea o idee bună, mai ales dacă alegeti mobilier cu funcție de somn. Astfel veți obține un dormitor și paturi de o persoană în camera de zi. Dar, pentru a va asigura ca veti oferi confortul necesar celor dragi, atat in timpul sarbatoririi cat si dupa aceea, asigurati-va ca, in pozitie intinsa, mobila tapitata este confortabila. Este posibil ca prietenii să va fie oaspeti pentru mai mult timp și este important să aiba un somn bun și liniștit în această perioadă. Va recomandam sa va bazati pe o top saltea, pentru ca astfel veti minimiza riscurile si veti fi siguri ca le-ati oferit ce e mai bun.

Totul se întâmplă în jurul mesei

Cât suntem încă pe lângă coltar, să vorbim si despre masă. De obicei, măsuța de cafea este mică și mai degrabă un accent în interiorul camerei de zi. Dar dacă planificați întâlniri frecvente acasă, este bine să luați în considerare aplicarea acesteia. O măsuță de cafea mică, dar extensibilă este o soluție excelentă. Mai multe masute de cafea intr-una sunt, de asemenea, ideale pentru ca sunt compacte si pot fi separate si aranjate in functie de invitati.

Oaspeții Dvs. sunt, de asemenea, bineveniți în jurul mesei mari pentru o cină delicioasă și conversații plăcute. Adesea, alegerea exactă a acestui mobilier pentru interiorul camerei dumneavoastră de zi necesită timp în căutarea celei mai potrivite opțiuni. Gândiți-vă bine la ceea ce aveți nevoie exact în raport cu spațiul și alte piese de mobilier din interior, cum ar fi stilul, culoarea, designul și materialul.

Sală de mese cu bancă

Tendințele de interior se străduiesc din ce în ce mai mult să ne ofere confort și caracter practic. Una dintre ele este o bancă în loc de scaune de luat masa, care este o opțiune excelentă pentru mulți oaspeți în jurul mesei. In plus, aduna compania și face incaperea mai interesanta. Mai este un avantaj: puteti muta banca și o puteti pune langa coltar, în cazul în care va decideti să va întâlniti prietenii pe mobilierul tapitat. Din nou o soluție modernă și multifuncțională.

Redescoperă taburetul

Taburetul nu mai este de mult ceea ce era, ci o parte multifuncțională a interiorului camerei de zi, care vă oferă un loc unde să vă așezați, dar și un loc pentru depozitare suplimentară. Mizați pe soluții practice și alegeți un tip de banchetă sau lada cu un loc sau cu mai multe locuri. Unele taburete pot face chiar parte dintr-o altă cameră, dar se potrivesc perfect și în camera dvs. de zi atunci când primiți oaspeții acasă. Altele va vor impresiona cu stilul lor definit si vor aduce o doza de sic in interiorul camerei.

Mobila de petrecere acasa

Va intrebati care este acest mobilier deosebit cu care veti organiza o petrecere acasa dar, de fapt toate acestea sunt articolele multifunctionale pe care le-ati selectat cu grija pentru acest moment. După cum știm, o petrecere adevărată nu este statică și invitații nu sunt aliniați în jurul mesei sau așezați pe canapea. Imaginati-va că aceasta este una dintre acele adunări care va amintește de tinerețe și fiecare și-a găsit locul undeva în cameră.

Pentru aceste vizite speciale aveti nevoie și de mobilier suplimentar precum mese și scaune pliante, chiar și etajere sau mese pe roți, care pot fi transformate într-un bar mobil. Iată momentul să va oferim scaune de bar ca un plus pentru a împrospăta camera de zi, pe care le puteti oferi cu ușurință oaspeților din living!

Sunteti pregătiti pentru oaspeții Dvs.? Ati ales mobilierul potrivit pentru ei și pentru Dvs.? Noi, cei de la Mobila Videnov, suntem mereu pregătiți cu oferte colorate și propuneri funcționale, la fel cum și Dvs. sunteti pregatititi pentru a primi oaspeții acasă.

Follow us