11 idei proaspete pentru sufragerie | Vellea Home

 2019-06-21

11 idei proaspete pentru sufragerie

Cum sa combinati masa si scaunele pentru a crea un sentiment special in sufragerie? Am ales pentru dvs. 11 sugestii proaspete din care sa va inspirati pentru casa dvs.

 

1. Romantism, flori si biscuiti pentru ceai

Creati un sentiment fabulos in sufragerie. Scaun Floran si masa Jane sunt combinatia perfecta pentru romanticii mereu indragostiti si pentru cei ce iubesc ceaiul de dupa-amiaza.

2. Siguranta, confort si mocaccino cald

Una dintre culorile preferate pentru mobilier este maro. Creaza un sentiment de pace si siguranta si este usor de combinat cu alte culori. Masa de lux Marbela III si Scaun Apolo 2Р sunt o pretioasa combinatie de culori si senzatii care va vor mangaia mereu simturile.

3. Tendinte moderne in stil scandinav

Ah, acest stil scandinav! Atatea curbe blande si forme elegante sunt o placere pentru trup si suflet. Scaun Udy in culoare rosu aprins va fi cel mai placut accent din sufragerie. Impreuna cu masa Elinor isi va indeplini misiunea de a va face fericiti.

 

4. Stil misterios

Va place sa oferiti totul cu stil si impachetat luxos? Deci stiti cat de bine arata culoarea neagra pe sticla si cu o panglica neagra eleganta. Un astfel de cadou va puteti face cu masa Morela si scaun Apolo.

5. Prospetimea fagului si mai multa siguranta

Frumusete si siguranta intr-un produs este urmatoarea noastra propunere – scaun Alvaro lux, care are sezutul dintr-o suprafata speciala hidrofoba ce protejeaza scaunul de umezeala si este usor de curatat. Partenerul perfect este masa extensibila Venetia, care poate aduna toate rudele dvs in jurul ei.

6. Stil industrial in ambalaj lucios

Pentu cei dintre dvs ce prefera stralucirea metalului am pregatit o propunere irezistibila.  Designul interesant de la scaun Blake III asigura stabilitatea, iar formele ii confera eleganta si confort. Masa Marcelа completeaza sentimentul de stil industrial si stabilitate.

 

7. Vara la mare intr-o gramada de fan

Furati o bucata din vara si duceti-o acasa. Мasa Valencia aduce un sentiment de  eficacitate si frumusete. Adaugati la ea si scaun Betis si veti obtine o vara intr-o gramada de fan.

8. Bonboane colorate pentru copii fericiti

Creati un colt si pentru copiii dvs. Scaunele Bobi sunt in culori atragatoare ce servesc ca un magnet pentru fiecare copil. Combinati-le cu masa Denizа si aveti deja cea mai dulce masa pentru copii.

9. Atractie irezistibila

O combinatie de nuante care va fi mereu la moda este alb si negru. O adevarata atractie irezistibila care lasa un sentiment de clasa si stil. Puteti alege masa de sticla de culoare neagra Amanda III cu scaune de piele albe si negre Apolo lux. Veti fi incantati de aceasta combinatie.

10. Incarcati-va cu energie pozitiva Feng Shui

Potrivit feng Shui toate piesele de mobilier dintr-o casa ar trebui sa aiba muchii rotunjite. Asa creste energia vietii “Chi” si ea va umple casa si viata cu bucurie si fericire. Pentru fanii Feng Shui va oferim perechea perfecta scaun Oliv si masa extensibila Hanа.

11. Imbratisarile confortului

Materialul care cel mai des il asociem cu sentimentul de placut si confort este textilul. Cu material moale si spuma poliuretanica, scaun Orin o sa vi se potriveasca. Iar pentru a fi si mai special locul in care luati masa, va oferim masa Fildа cu detalii interesante.

Dar dvs ce sentiment doriti sa oferiti sufrageriei?

Follow us