Idei proaspete pentru mobilarea casei | Mobila Videnov

TENDINTE IN SERVICIUL ALIMENTAR

„Aprindeti lumanari parfumate, beti vin in pahare de cristal, mancati din vase frumoase si nu asteptati niciodata o ocazie speciala!” este o urare binecunoscuta care ne incurajeaza sa ne bucuram de tot ceea ce ne ofera viata.

VIVA MAGENTA – CUM SA FACETI CULOAREA ANULUI 2023 PARTE A CASEI DVS.

Culoarea Anului 2023 de la Pantone Viva Magenta invita la un pas indraznet inainte, cu un caracter dinamic si liber. Culoarea este definita ca o nuanta de rosu neinfricat care sporeste optimismul si bucuria.

7 IDEI DE CRACIUN PENTRU DECORAREA SUFRAGERIEI

Sufrageria incepe sa joace rolul principal in perioada sarbatorilor. Cu idei creative si multa bucurie de Craciun, puteti transforma acest spatiu de zi cu zi in ceva cu adevarat magic unde prietenii si familia sa se adune.

3 SFATURI PENTRU A TRANSFORMA CAMERA DE ZI MICA PENTRU TOTDEAUNA

Utilizarea spatiului peretelui in avantajul dvs.si schimbarea decorului care face ca o camera sa para mica poate contribui in mare masura la transformarea unei camere de zi mici.

8 SFATURI DESPRE CUM SA ALEGETI UN COVOR POTRIVIT PENTRU LIVING

Covorul din camera de zi revine ca un accesoriu de dorit. Nu numai ca poate da un aspect nou camerei dar ,prin proprietatile sale de izolare termica, va economisi si la facturile de incalzire.

ILUMINATUL ACASA – SFATURI SI TENDINTE MODERNE

Lumina sta la baza perceptiei noastre despre spatiu, culoare si textura. Ea este si ceva mai mult decat atat. Lumina afecteaza modul in care ne simtim, influentandu-ne dispozitiile si emotiile. De aceea este extrem de important sa alegeti iluminatul potrivit pentru casa Dvs. In plus, faptul ca ne petrecem 70% din timp in interior nu trebuie trecut cu vederea. Asa ca acest articol va va fi util daca doriti sa creati mai multa lumina in casa si viata Dvs..

6 CONCEPTE MODERNE DE DESIGN PENTRU BIROURI

Intr-o viata profesionala dinamica, este din ce in ce mai important sa se creeze locuri de munca inteligente care sa atraga si sa retina cele mai bune talente. Designul modern al biroului evolueaza si se schimba pentru a satisface nevoile mediului de lucru: locurile de munca hibride si flexibile, orientate spre bunastare,design si spatiu, inspirate de comunitate sunt doar o parte a marii schimbari.

5 SFATURI PENTRU MOBILAREA CAMEREI COMUNE A COPIILOR

O camera comuna a copiilor este adesea plina de activitate, reflectand personalitatile copiilor Dvs. Acestia se dezvolta in mod constant, iar acest lucru duce inevitabil la idei noi despre lumea din jurul lor.

CUM SA ALEGEM LENJERIA DE PAT?

Problema alegerii lenjeriei de pat este atat obiectiva, cat si subiectiva. Va intrebati: „Cum se obtine acel sentiment perfect care te duce inapoi in camera ta preferata de hotel si sa iti petreci noaptea visand cu ochii deschisi pana dimineata?”

SA CREAM O BUCATARIE „VERDE” ACASA

In mod evident, aveti o multime de lucruri verzi in bucatarie – castraveti, varza, patrunjel, salata verde si inca multe altele. Dar cumpararea de produse sanatoase pentru masa dvs. nu este singura modalitate de a duce un stil de viata mai natural.

Follow us