Idei proaspete pentru mobilarea casei | Mobila Videnov

NOPTIERELE - ACCENT SAU NECESITATE?

Mobilier interesant sunt noptierele. Chiar si numele lor sugereaza scopul lor, de parca somnul nu ar fi normal daca ele nu ar fi prezente langa patul nostru.

6 IDEI PENTRU UN MOBILIER DE GRADINA STILAT

Sezonul pentru petrecerea mai mult timp in aer liber a sosit deja. Probabil abia asteptati sa stati confortabil pe terasa sau in curtea casei D-voastra. Oriunde v-ati afla, aerul curat si prospetimea parfumului primaverii vor trezi in D-voastra energie si un val de viata.

Culorile din camera copilului si influenta lor

Culorile au capacitatea de a inspira, emotiona, calma, vindeca si chiar excita. Acest lucru se aplica si mai mult emotiilor copiilor si mai ales adolescentilor care fac primii pasi in lumea adultilor si incearca sa-si gaseasca un loc in ea.

5 IDEI PENTRU A PRIMI OASPEȚII ÎN CAMERA DE ZI

V-ati cumpărat un apartament nou și doriti să-l arătați rudelor Dvs.? V-ati renovat recent casa și acum locuiti în casa visurilor Dvs.? Sau este doar o ocazie grozavă de a sărbători cu prietenii Dvs. acasă?

Care este ROLUL OGLINZILOR IN INTERIOR

In trecut, oglinzile erau folosite doar pentru ca cineva sa se poata vedea in ele si sa isi faca o idee despre aspect.

CULORILE LUI 2022 ÎN INTERIOR

În fiecare an, Pantone Color Institute colaborează cu mărci globale pentru a utiliza în mod eficient puterea, psihologia și emoția culorii în strategia sa de design.

Cum să creezi spiritul Crăciunului acasă?

Peste tot miroase a Crăciun! Sărbătoarea se apropie, starea de spirit este înălțată, totul pe afară strălucește iar aceste decorațiuni de Crăciun și delicatese gustoase cu scorțișoară parfumată...

MOBILAM DORMITORUL – MISIUNEA “NOAPTE BUNA”

Tânjiți după momentul în care vă veți putea relaxa în patul moale și ecoul zilei aglomerate și suprasolicitate se va potoli încet. Acea chilie din casa ta în care poți sta singur cu tine însuți - dormitorul.

Cum să decorezi spațiul din jurul televizorului?

Transformarea interiorului camerei de zi într-o operă de artă este o adevărată provocare. Si desi nu vrem, de multe ori aspectul sau depinde de decorul din jurul spatiului in care sta televizorul.

Secretul somnului bun

Când vorbim despre un somn de calitate, nu putem sa nu menționam „inima” unui pat - salteaua. Dar care este cea mai buna pentru noi, astfel încât să ne putem recupera pe deplin de oboseala acumulată în ziua care a trecut? Cu marea varietate de tehnologii, sisteme și materiale diferite care alcătuiesc saltelele, alegerea corectă devine o adevărată provocare.

Follow us