Idei proaspete pentru mobilarea casei | Mobila Videnov

Secretul somnului bun

Când vorbim despre un somn de calitate, nu putem sa nu menționam „inima” unui pat - salteaua. Dar care este cea mai buna pentru noi, astfel încât să ne putem recupera pe deplin de oboseala acumulată în ziua care a trecut? Cu marea varietate de tehnologii, sisteme și materiale diferite care alcătuiesc saltelele, alegerea corectă devine o adevărată provocare.

Sfaturi utile pentru camera elevului

Camera copiilor este un loc de dormit și de joacă. Și când vine timpul pentru școală, devine un loc de studiu. Crearea unei atmosfere plăcute și selecția atentă a mobilierului practic și frumos pentru camera unui copil poate face învățarea mai ușoară ca un joc, iar vacanța și mai distractivă și revigorantă.

COLTARELE - AVANTAJE SI CARACTERISTICI

Coltarele au devenit de-a lungul timpului una dintre mobilierele preferate de living , deoarece au o serie de avantaje și se simt „ca acasă” în diferite camere.

Cum sa asiguram un spatiu mai mare acasa

Spațiul acasă nu este niciodată suficient, dar acest lucru poate fi schimbat cu mobilierul potrivit pentru depozitare. În magazinele mari de mobilă există diverse soluții pentru optimizarea spațiului, care vă vor oferi mai multe opțiuni pentru depozitarea lucrurilor pentru a avea o casă prietenoasă și ordonată.

5 solutii excelente pentru camera de zi

Cum arata camera de zi ideala! Moderna? Functional? Fermecatoare? De fapt, camera de zi ideala poate fi diferita pentru fiecare casa, deoarece trebuie sa se potriveasca gustului dvs. personal, stilului si intelegerii confortului.

Cum sa va alegeti PATUL DUBLU TAPITAT

Alegerea unui pat este ca alegerea unei personae dragi. Atractia trebuie sa fie la prima vedere. Si nu ar trebui sa existe compromisuri. Pentru ca, daca exista chiar si o mica ezitare la inceput, aceasta se poate transforma in scurt timp intr-o dezamagire imensa.

5 Sfaturi Feng Shui pentru frumusete si armonie in casa

Casa este locul in care ar trebui sa ne simtim cei mai siguri, mai calmi si mai fericiti. Dar, uneori, nu este suficient ca aceasta sa fie mobilata cu mobilier frumos si functional daca echilibrul dintre yin si yang, partile armonizante ale Universului, este distrus. Daca nu stiti despre ce este vorba, atunci probabil nu ati auzit de vechea arta chinezeasca Feng Shui.

Cum sa cream camera de dormit perfecta?

Dormitorul este camera in care impartasim cele mai frumoase momente cu familia. Sa trezim persoana iubita cu un mic dejun romantic sau sa adormim inainte de sfarsitul basmului. Aceste momente minunate raman pentru totdeauna in inimile noastre.

11 idei proaspete pentru sufragerie

Cum sa combinati masa si scaunele pentru a crea un sentiment special in sufragerie? Am ales pentru dvs. 11 sugestii proaspete din care sa va inspirati pentru casa dvs.

7 sfaturi creative pentru camera copilului

Cum sa creati un mediu benefic pentru copilul dumneavoastra? Aici veti gasi idei utile pentru amenajarea camerei pentru copii care va ajuta la dezvoltarea generala a micutului. Si vom incepe cu faptul ca cea mai importanta opinie pe care trebuie sa o luati in considerare este a copilului Dvs..

Follow us