Birou Teos, Teos, stejar sonoma | Mobila Videnov
Teos

Birou , stejar sonoma

Birou Teos 1
Birou Teos 1_thumb
290 lei
Reducere: -46%
154 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 30 zile

Birou cu sertar Teos

Dimensiuni:

- L90 B50 H74 cm.

Materiale:

- PAL melaminat, cant 0,4 mm., MDF 2,5mm

- decor: stejar sonoma

- glisiere pentru sertare

- manere

 

Biroul Teos este practic si compact, potrivit pentru camere de copii si adolescenti. Modelul ofera conditii optime pentru activitatile zilnice ale scolarilor. Blatul mare si confortabil, sertarul si dulapul de depozitare, toate acestea optimizeaza procesul si activitatea de invatare. Biroul este confectionat din PAL melaminat; toate marginile vizibile au grosimea de 0.4 mm si sunt lipite cu adezivi de inalta calitate. Suprafetele sunt netede si usor de curatat si intretinut. Toate elementele de legatura necesare sunt incluse in pachetul produsului.

 

Atentie!
Mobilierul nostru este proiectat pentru a fi usor de montat, insa pentru un rezultat final perfect, va sfatuim sa aveti incredere in experienta si profesionalismul echipelor de montaj ale firmei Mobila Videnov. In pretul produselor nu este inclus montajul, a carui valoare este indicata in categoria Servicii din bara de meniu.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Numar pachete: 2

Pachet 1: 80/52/4.5 сm, greutate 10 кg

Pachet 2: 97/57/5 сm, greutate 12 кg

 
Model Pret pentru montaj
Teos 40.00 Lei

-